2020-ban újabb mérföldkőhöz érkezik az EKOL Logistics. Ebben az évben ünnepli ugyanis török anyavállalat a 30 éves évfordulóját.

Az EKOL a kezdetektől fogva nem csak arra törekedett, hogy a legjobb legyen abban, amit csinál, hanem arra is, hogy a legjobb megoldás legyen a világ, és a legjobb megoldás legyen ügyfelei számára is.

Ennek szellemében tevékenykedünk a kezdetek óta. Mára dolgozóink létszáma meghaladja a 7.500 főt. Munkánkat naponta több mint 5.500 fuvareszközzel, 1 milliónál is több négyzetméteren végezzük. Büszkék vagyunk, hogy a leggyorsabb RO-RO szolgáltatást mi tudhatjuk magunkénak.

Számos szakmai díjunk, személyre szabott, modern technológiai megoldásunk nap mint nap segíti, könnyíti ügyfeleink életét és döntéseit. 

A “Logisztikával egy jobb világért” kampányunkban 50 milliónál is több fát mentettünk és ültettünk. Ezzel elmondhatjuk, hogy sokat tettünk a “Zöld Logisztikáért”.

S végül, egy kis “személyes” érdekesség rólunk: nem csak ügyfeleinkre, dolgozóinkra és környezetünkre vagyunk érzékenyek. Szívünkön viseljük az állatok sorsát is. Ezt bizonyítja, hogy török telephelyeinken több tucatnyi “kóbor”, gazdátlan állatnak (cicának, kutyának) is gondját viseljük.

Büszkék vagyunk arra, hogy ehhez a nagyszerű 30 évhez az EKOL Logistics magyarországi csapata az elmúlt 6 évével maga is hozzájárulhatott.