Ma egy izgalmas projektünkbe szeretnénk bepillantást adni Önnek. Sajtóhírekből talán Ön is értesült arról, hogy egy alumínium öntészettel foglalkozó török fémmegmunkáló, autóipari beszállító vállalat logisztikai és gyártóüzemet épít Miskolcon.

A számos nemzetközi járműgyártóval is üzleti kapcsolatban álló befektető társaság legalább 100 ember foglalkoztatását tervezi hosszú távon. 

Legutóbbi  hírlevelünkben  az Apave VCA SCC certifikátunk kapcsán utaltunk Special Freight üzletágunkra, amely  magasan kvalifikált eszközparkkal, megfelelő védőruházattal, és minősített munkavállalókkal tesz eleget, akár az olyan magas szintű elvárásoknak is, mint ami egy ilyen jellegű nagyberuházás kapcsán felmerül.

Ez alkalommal cégünk ezen beruházáshoz kapcsolódó projektjét szeretnénk bemutatni Önnek.

Jelen beruházáshoz hetente 5-6 komplett kamionnyi áru érkezik Törökországból Miskolcra, mely az építkezéshez szükséges anyagokat szállítja.  A helyszínen az EKOL Logistics Kft. daruja segédkezik az építkezésben, részt vesz a kivitelezésben, és szedi le a kamionokról a beérkező árukat, biztosítva ezzel a kivitelezők gyors és pontos munkáját.

A rakodási-daruzási feladatokon túl cégünk látja el a közvetett vámképviseletet a magyar gyár részére, és intézi az import alapanyagok szabad forgalomba helyezését is.

A későbbiek során az EKOL Logistics Kft. fontos szerepet vállal majd a gyártósor beállításában és a sorról lekerülő áruk kiszállításában is, a különböző európai (Kelet-Európa, Németország, Franciaország) és tengerentúli (Brazília, Mexikó) desztinációkra.

A miskolci üzem építésének befejezése az év végére várható.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb szintű igényeket is kielégítő szolgáltatásainkkal, speciális eszközparkunkkal, és kollégáink szakértelmével hozzájárulhatunk egy újabb, hazánkban megtelepedő, nemzetközi cég sikeréhez.

 

 

 Forrás: EKOL