Időpont: 2020. február 27.  

Helyszín: New York Palace Budapest

 

A szektor véleményformálói

Jogi és szabályozási kérdések

Munkaerőpiaci megoldások

Digitalizáció és robotizáció

Tervezéstől a megvalósításig

Az építőipar jövője

 

 

 

Miért jöjjön el?

A tavalyi év sikere után, 2020-ban már 2. alkalommal rendezzük meg – a fél napos után, immáron egész napos – az építőipar jelenéről és jövőjéről szóló konferenciánkat. A szárnyaló gazdaság és fejlesztési piac borított mindent. A piaci fejlesztők és az állam egyszerre használná a korlátozott kapacitásokat, miközben a szektor komoly hatékonysági kihívásokkal és létszám problémákkal küzd. Ma az építőipar (magas- és mélyépítés, fit-out, anyagok) árazása, kapacitása, teljesítménye, minősége, hatékonysága, szabályozása az egyik legfontosabb téma, a legnagyobb kockázat és a piaci verseny elsődleges tárgya. Mire számíthatunk?

A Portfolio Építőipar 2020 konferencián átfogóan tekintünk a szektort érintő legfontosabb kérdésekre és célzottan járjuk körbe a hazai építőipar számára égető kérdéseket. A legfontosabb szakmai szereplők, kivitelezők, tervezők, döntéshozók, érdekvédők, szabályozók, finanszírozók, fejlesztők, jogászok vitatják meg a szektor jelenét és jövőjét.
2019-ben, első alkalommal, Kreinbacher József lett a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított díjunk, az „Év építőipari személyisége” győztese. De ki lesz idén? A konferencia végi állófogadáson és kötetlen networking-en erre is fény derül.