A Magyar Logisztikai Egyesület Értékesítési és igénytervezési (Forecast) tréninget indít!

 

Tematika és bővebb információ

A tréning témájának helye, szerepe és súlya a vállalati folyamatokban: A tréning témája a vállalati folyamatok eredményességét alapvetően befolyásoló előrejelzési gyakorlat problémáinak feltárása, a folyamatok fejlesztési megoldásainak áttekintése, az ellátási lánc belső és külső kooperációjának javítása.

A tréning célja: A résztvevőkben tudatosuljon az előrejelzési folyamatok fontossága, minőségének kockázati jellege, képesek legyenek az igényeket követő előrejelzési folyamatok fejlesztésére, kialakítására.

Az érdekeltek jellemzői: Az interaktív (párbeszédes) tréning célcsoportját az ellátási lánc menedzsment kulcsszereplői képviselik, főleg az ellátási lánc / logisztikai folyamatok tervezési vezetői és funkcionális munkatársai, kontrollerei, a termelési programok és a kereskedelmi értékesítés tervezői, értékesítés és igény előrejelzők (forecaster-ek), a termékek kiszolgálásában és készletezésében érdekelt vezetők és munkatársak.

Célközönség: FMCG, valamint gyártó cégek

A tréning időtartama : 2 nap

 

A tréning díja: 240.000.- Ft + ÁFA

Képzési naptár – 2018. első félév:

 

Képzés:     Felsőfokú Logisztikai menedzser

 

Kezdete

 

Helyszín

 

Szabad férőhelyek

 

2018. február 20-21.

 

Budapest

 

még van szabad hely

 

2018. március 6-7.

 

Budapest

 

még van szabad hely

A tréninget az érdeklődők létszámának függvényében tudjuk elindítani. Amennyiben kérdése van, az mle@mle.hu címre vájuk megkeresését.