2020. június elején újabb 2.700 nm-es raktári csarnokkal bővült a Ghibli Cégcsoport, így már több, mint 35.000 négyzetméternyi terület áll az ügyfelek rendelkezésére.

Az új raktár a Budapesti Szabadkikötő területén található (C3-as raktár), érdekessége, hogy iparvágánnyal ellátott, így a vagoncsatlakozás közvetlenül megoldható.

A Cégcsoport négy raktárépületének (Csepel+BUD Airport) köszönhetően különböző típusú áruk tárolása is megoldható. A klasszikus palettás tároláson kívül a tömbös árukezelésre is nagyobb terület áll rendelkezésre. Így nem csak alap raktározási folyamatok, de speciális címkézési, összeszerelési, és szoftvertelepítési feladatok is színesítik a szolgáltatási palettát.

A folyamatos fejlesztéseknek és márkaépítésnek köszönhetően idén három díjjal is jutalmazták a vállalatot.

A Ghibli ismét elnyerte az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Superbrands címet.

2020-ban tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, amelyet a Ghibli Kft. hatodik alkalommal is megkapott a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett munka elismeréseként.

A díj odaítéléséről többlépcsős folyamat végén – szakmai előszűrést, majd a fogyasztók körében végzett online kutatást követően – a több mint 40 tagú független szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

Októberben újabb díjat kapott a Ghibli, immár harmadik alkalommal jutalmazták a legkiválóbb magyar márkák díjával, a MagyarBrands címmel Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

A hazai kitüntetések mellett a nemzetközileg elismert Hungary Prestige Awards – Road Freight Service of the Year díjat is megkapta ebben az évben a vállalat.

A díj elismerést nyújt azoknak a kis-és középvállalkozásoknak, akik a legjobbnak bizonyultak piacukon az elmúlt 12 hónapban.

Az értékelés során figyelembe vették a vállalat által nyújtott szolgáltatások minőségét, az elmúlt évek fejlesztéseit, valamint az ügyfelek visszajelzéseit. A kiválasztott nyertesek azok, akik a legjobban bizonyíthatják erősségeiket ezeken a területeken.

 

Bővebben és képek: ghibli.hu