MédiaajánlatTekintse meg részletes média és szponzori ajánlatunkat!


Médiaajánlat 2013

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

 

 

 A Magyar Logisztikai Egyesület /MLE/ a logisztikai szervezetek közül hazánkban elsőként 1990-ben kezdte meg működését. Az Egyesület célja a logisztika társadalmasítása, a logisztikai módszerek iránt érdeklődő, azzal foglalkozó szakemberek és intézmények összefogása, köztük szakmai kapcsolatteremtés szorgalmazása és szervezése, illetve tudományos és gyakorlati tevékenységüket segítő információk nyújtása a versenyképes és fenntartható ellátási láncok érdekében.

 

A mintegy 150 jogi személy tagunk a teljes ellátási lánc minden ágában képviseltetik magukat itthon és külföldön egyaránt. Közöttük kis- és közepes vállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint állami-, illetve közös tulajdonban lévő vállalatok. Egyre növekszik a pénzintézetek és az oktatási-kutatási intézmények számaránya is.

 

Az MLE jelenleg 400 egyéni taggal rendelkezik a termelő-, a kereskedelmi-, a logisztikai szolgáltató- és más vállalatoktól, valamint honvédségi szervezetekből, melyekhez kapcsolódnak a felsőoktatási intézmények és a kutató-fejlesztő intézetek szakemberei is.

 

A Magyar Logisztikai Egyesület tagjai mellett számos partnerrel is büszkélkedhet, így hirdetőnk közel 2000 partnerünkhöz juttathatja el híreit.

 

Vagyis célközönségünk jelentős vásárlóerőt képvisel, mind saját, mind szervezeti beszerzésein, döntésein keresztül, valamint szakmai területe és vezetői pozíciói szerint jól fókuszált.

 Célcsoport orientált marketing tevékenységet biztosítunk az Ön cége számára.

 


 

 

MLE Kiadványok éves hirdetési csomagja