Szövetségünk 2020. október 15-17. között – a COVID-19 járványügyi helyzetre tekintettel – ONLINE rendezi meg hagyományos őszi vámkonferenciáját. Konferenciánk kétnapos hazai vonatkozású szakmai programjában a vám, adó és környezetgazdálkodási szakmai munkát érintő legaktuálisabb hazai témákról adunk tájékoztatást. Konferenciánk nemzetközi napján pedig az idei év szakmai kihívásai közül kiemelkedő Brexitről első kézből származó információkkal, nemzetközi előadóink segítségével adunk tájékoztatást az alkalmazandó vámjogi szabályokról és az áruszállítási, logisztikai gyakorlati megoldásokról. Az EU Bizottság Adó- és Vámügyi Főigazgatóságának előadója pedig az Uniós Vámkódex alkalmazása óta végrehajtott uniós vámjogszabályi módosításokról, valamint a vámunió jövőjére vonatkozó stratégia-alakítási munkáról ad áttekintést.

Ez a konferencia nemcsak a hazai vámközreműködők és logisztikai szakemberek információinak szélesítését célozza, hanem a V4 tagállamokban működő társ-szervezeteink és tagvállalataik meghívásával egy régiós érdekképviseleti együttműködés kialakítására is törekszünk, amely a jövőben rendszeres kapcsolattartást és a TAXUD által működtetett társadalmi egyeztetési fórumon való részvételi lehetőségünk megteremtését teszi lehetővé.

Szövetségünk elkötelezett az információk széles körű megosztásában és a vámügyi tevékenységet végző hazai gazdálkodók és szakemberek versenyképességének növelésében, ezért a nemzetközi nap programjában való részvételt 50% kedvezménnyel adjuk azoknak, akik az egyik hazai szakmai napra regisztráltak, illetve ingyenesen biztosítjuk azok számára, akik mindkét hazai szakmai napunkra részvételi szándékot jeleztek. Természetesen tagvállalatainknak és egyéni tagjainknak ez alkalommal is kedvezményes részvételi díjat biztosítunk az Alapszabályban foglaltaknak megfelelően. A nemzetközi nap angol nyelvű programjához magyar nyelvre történő tolmácsolást biztosítunk.

 

Bővebb információ: https://www.mvsz.eu/index.php/item/1371-meghivo-a-2020-evi-oszi-konferenciankra