London & Amsterdam, 2018. július 26. – Paul Fox-ot, a Getronics brit és nemzetközi egységeinek vezérigazgatóját nevezték ki a Getronics és a nemrégiben felvásárolt Pomeroy vállalat új globális értékesítési vezetőjévé, emellett a Getronics igazgatótanácsának tagjává is megválasztották. Nana Baffour, a Getronics csoport elnök-vezérigazgatója ismét egy tapasztalt és eredményes vezetőt helyezett kulcspozícióba, ezzel is folytatva a kijelölt utat, melynek célja, hogy a Getronics a vállalatok digitális átmenetének meghatározó partnerévé váljon világszerte.

Fox 2014 októberében globális üzletfejlesztési igazgatóként csatlakozott a Getronics-hoz, és 2017 augusztusában lett a Getronics nagy-britanniai és nemzetközi üzleti egységeinek vezérigazgatója. Globális üzletfejlesztési igazgatóként Fox vezette a Getronics globális átállását a digitális megoldásokra, párhuzamosan értékesítési igazgatóként a nagy-britanniai sales tevékenységet is irányította. A Getronics brit és nemzetközi üzleti egységeinek vezérigazgatójaként ő felelt a vállalat globális bevételeinek mintegy 40 százalékáért.

Fox sokat bizonyított globális üzleti vezető, a hosszú távú elkötelezettség híve, aki az üzletfejlesztési munkában közismerten céltudatos: ideális vezető a globális értékesítési szervezet élére. Korábban 6 évig a Samsungnál és 10 éven keresztül a Lexmarknál dolgozott, egyre jelentősebb sales pozíciókat betöltve, egészen a legmagasabb szintű nemzetközi menedzsment szerepkörökig.

„A Getronics-nál kezdettől fogva azt tartottam szem előtt, hogy mind a közép-, mind a nagyvállalatokat hozzásegítsem a digitális technológiák használatához, ezzel is támogatva őket növekedési céljaik elérésében. A nagy-britanniai és a nemzetközi Getronics értékesítési vezetőjeként mindig is a növekedésre helyeztem a hangsúlyt, és most alig várom, hogy tapasztalataimat új és kibővített feladatkörömben kamatoztathassam!” – fogalmazott Paul Fox.

„Az egész csapat nevében örömmel üdvözlöm Paul-t az igazgatóságban!” – mondta Nana Baffour, a Getronics csoport elnök-vezérigazgatója. „Határozottan hiszek abban, hogy a további növekedéshez és ahhoz, hogy a legjobbak legyünk, a legjobb szakemberekkel kell együtt dolgoznunk és nyitottnak kell lennünk az új megoldásokra. Paul nemcsak osztja a véleményemet, de a Getronics-nál töltött első percétől kezdve eszerint is dolgozik.” – fogalmazott Nana Baffour.

A Getronics-ról:

A Getronics a globális ICT integrátor piac szereplője. Története több mint 130 évre tekint vissza, tulajdonosa a Bottega InvestCo S.à r.l.

A Getronics célja, hogy technológiai megoldásai és kiváló szakemberei révén, ügyfelei és ügyfelei munkavállalóinak elégedettségére kiemelten fókuszálva, a vállalatok meghatározó üzleti partnerévé váljon a digitális átmenet során. A Getronics 9000 alkalmazottal, 23 országban van jelen Európában, Ázsiában, Észak- és Latin-Amerikában. A Getronics transzformációs portfóliója széles körű tapasztalatot és kiterjedt szaktudást nyújt a menedzselt munkahelyek, az alkalmazások, az iparág-specifikus szoftvermegoldások, a multi-cloud menedzsment, az egységesített kommunikáció és a biztonsági szolgáltatások terén. A Getronics a digitalizáció elősegítése és a digitális felhasználók támogatása érdekében proaktív, a folyamatok egészére kiterjedő (end-to-end) szolgáltatásokat kínál mind az üzleti, mind a fogyasztói szegmensben, a közszférában és a privát szektorban egyaránt.

A Getronics meghatározó tagja a Global Workspace Alliance-nek (GWA, Globális Munkahelyi Szövetség), ami egy olyan különleges modell, amely 110 országra kiterjedő egységes IT szolgáltatásokat, egyablakos kapcsolattartást és egységes számlázást kínál az ügyfelek számára. A GWA mintegy 10 millió digitális munkahely erőforrásait menedzseli világszerte.