Minden lehetőséget használjunk ki!

Időpont: 2020. június 11. ,  Helyszín: élő videókonferencia

  

Gyors segítségre, pénzre van szükséged? Nem biztos, hogy mindent tudsz a pénzhez jutási lehetőségekről? Ezen a napon minden pénzforrást eléd rakunk, amit most igénybe vehetsz.  Biztosan van közöttük olyan, ami a te cégeden segít. Hallgasd végig és kérdezd meg az előadókat!

Számos cégmentő forráslehetőséget, finanszírozási programot, hitelfajtát, pályázatot, támogatási formát találtunk a kkv-k megmenekülésére, a veszteségek megállítására, a cég beindítására.  Éljünk vele!

A pénzek  felett rendelkezőktől első kézből tudhatsz meg mindent. A PÉNZ konferencián összeszedtük és részletesen bemutatjuk  az összes pénzszerzési és kedvező, vírusjárványra szabottan gyors és olcsó, támogatott forrásokat, konstrukciókat, könnyítéseket. Használjunk ki minden lehetőséget!

Várjuk a mikro-, a kis- és a középvállalatok tulajdonosait, döntéshozóit, akik minden pénzhez jutási lehetőséggel tisztában akarnak lenni azért, hogy a gazdasági világválságból sikeresen talpra álljanak.. Rengeteg, akár már másnap hasznosítható tudnivalót nyújtunk át ehhez a törekvésükhöz.