Egyesületünk szakmai-üzleti delegáció kiutazását tervezi Kína Hszincsiang-Ujgur Autonóm Terület Tartományába, azon belül pedig Ürümcsi városába. A delegáció tagjai a partnerek által szervezett programokon, találkozókon vehetnek részt melyek célja a üzleti kapcsolatok létesítése, emellett a termék vagy szolgáltatás felajánlása a helyi partnercégek számára.
Partnerek:

  • Urumqi International Dry Port
  • Urumqi Railway Bureau
  • Xinjang Commerce Department
  • Urumqi Economic and Technológical Development Zone

illetve a tartomány gazdasági és politikai vezető szervezetei,vállalatok vezetői.

Ürümcsi hárommillió lakosú város és adminisztrációs központ Kínában. Az ország legnyugatabbi és legnagyobb tartományának, Hszincsiang–Ujgur autonóm területnek a székhelye. Az 1990-es évek óta folyamatosan fejlődik a város, amely fontos közlekedési csomópont és a tartomány kulturális és kereskedelmi központja. Kína más tartományaiba és akár Európa országaiba történő gyorsabb eljutást nagyban segíti a Lancsou–Ürümcsi nagysebességű vasútvonal, amely az „új selyemút” projekt része.

A kiutazás a Kína iránt érdeklődő intézmények, vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani szakmai-üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez. Az út során tájékozódhatnak a kínai gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-kínai együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális kínai szakmai-üzleti partnerekkel.

A kiutazás tervezett időpontja: 2017. októbere

A program, valamint a kiutazás részletei egyeztetés alatt.

Az érdeklődők jelentkezési szándékukat, valamint további kérdéseiket az mle@mle.hu címen, vagy a 061-484-6407-es telefonszámon jelezhetik.