Tagozataink | ELLÁTÁSI LÁNC VÉDELEM | BEMUTATKOZÁS


Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van?

Katherine Graham

Tisztelt Látogató!

 

Köszöntjük a Magyar Logisztikai Egyesület- Ellátási Lánc Biztonsági tagozatának oldalán.

Ezen az MLE által felkínált lehetőségen keresztül igyekszünk bemutatni szakmai kezdeményezésünket és megosztani a hozzá tartozó információkat, aktualitásokat.

 

  MLE- Ellátási Lánc Biztonsági Tagozat

A szervezet célja összefogni a Logisztikai és Kereskedelmi Biztonságban tevékenykedő biztonsági cégeket és vezetőket országos szinten.

 2003-ban a Zsámbéki- Medencéből elindulva első lépésnek tűztük ki a régió logisztika biztonsági ágazatában szerepet betöltő szakemberek és cégek összefogását, amit egy időszakosan megtartott Regionális Biztonsági Találkozó keretein belül népszerűsítettünk.

 2006-tól a Magyar Logisztikai Egyesület keretein belül folytatjuk munkánkat Ellátási Lánc Biztonsági tagozat néven.

A Biztonsági tagozat számos tevékenysége mellett rendezvények, klubnapok, fórumok szervezését végezzük, ahol az aktuális biztonsági trendeket igyekszünk bemutatni szakmai előadók segítségével, illetve lehetőséget biztosítunk a szakma iránt elhivatott kollegáknak a kapcsolatépítésre.

Jövőbeni terveink közt szerepel a Magyar Logisztikában, kis és nagykereskedelemben szerepet betöltő biztonsági szakemberek, cégek összefogása egy tagozat keretein belül.