JUVELOG

Kedves Érdeklődők!
2012 május 23-án raktárlátogatást szervezünk a HungaroPharma - Magyarország egyik legjelentősebb gyógyszeripari nagykereskedőjének - Tündérfürt utcai telepére.
A résztvevők számát 20 főre limitáltuk, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el. A jelentkezéseket az mle.juvelog@gmal.com címre várjuk.

A JuveLog, azaz a Fiatal Logisztikusok szervezete Operatív tagokat keres! Érdeklődni lehet Wirth Juditnál a wirth.judit@gmail.com címen!


Archívum
JUVELOG Pályázati felhívás

 

A Magyar Logisztikai Egyesület JUVELOG Tagozata pályázatot hirdet pályakezdő (néhány éve a pályán lévő) logisztikai szakemberek számára

 

 

Innovatív alkalmazások, ötletek, koncepciók a logisztikában

címmel

 

 

A Pályázatra olyan tanulmányokat várunk, amelyek innovatív, egyedi, különleges, előremutató stb. logisztikai megoldásokat, koncepciókat, azok megvalósult gyakorlati alkalmazását mutatják be, és amelyeknél a pályázók szakmai közreműködése a pályamunkából kiderül. A pályázaton a gyakorlatban használt módszerek fejlesztésével, illetve teljesen új, nemrégiben megvalósított megoldások bemutatásával is lehet pályázni.

 

Néhány lehetséges téma: inverz logisztika, különleges szállítási rendszerek, RFID, logisztikai információs rendszerek, korszerű raktározás, készletgazdálkodás, térinformatika, multimodális rendszerek, új logisztikai szolgáltatás, új szervezési eljárások, stb.

Az előzőeken felül bármilyen a fentieknek megfelelő területen várunk pályamunkákat.

 

 

I. díj: 150 000.- Ft

II. díj: 100.000.- Ft

III. dj: 50.000.- Ft

 

 

A pályamunkák formai követelményei:

 

  • Terjedelem: 15-30 A4-es oldal
  • Formátum: a margóbeállítás alapértelmezett; a betűméret törzsszövegben 12 pontos, lábjegyzeteknél 10 pontos Times New Roman; a sortávolság a törzsszövegben 1,5, a lábjegyzeteknél 1; a bekezdés mindenütt sorkizárt
  • Tartalomjegyzék
  • Forrásmunkák megjelölése

 

 

A pályamunkák beadási határideje: 2009. november. 15.

 

A pályamunkák beadásának módja: .doc formátumban a Magyar Logisztikai Egyesület központi e-mail címére (mle@mle.hu), „JUVELOG pályázat 2009” tárgymegjelöléssel.

 

A nyertes műveket a Magyar Logisztikai Egyesület kiadványában  megjelentetjük.

 

Értékelés és eredményhirdetés: 2009. december 9.

 

 

 

Budapest, 2009. 09. 17.

 

 

A Magyar Logisztikai Egyesület és a JUVELOG tagozat

 JuveLog - FiataLogisztikusok

"A jövő generációja"

 

A JuveLog - FiataLogisztikusok 2004-ben jött létre a Magyar Logisztikai Egyesület Ifjúsági Tagozataként.

A Tagozattal az elsődleges cél egy olyan szervezet létrehozása volt, mely országszerte a logisztika iránt érdeklődő fiatalokat fogja össze. Továbbá a JuveLog célkitűzése a felsőoktatásban résztvevő, jövendőbeli szakemberek számára tájékoztatásnyújtás a jelenlegi logisztikai tendenciákról, a munkaerő-piaci helyzetről, valamint szakmába való beilleszkedésük elősegítése.  Vagyis lehetőséget biztosítunk a felsőfokú tanulmányaikat végző diákok számára a kapcsolataik megalapozására a potenciális munkahelyet jelentő logisztikai vállalatokkal és cégekkel.

Annak érdekében, hogy tevékenységünket minél szélesebb körben tudjuk végezni tagozati rendszerben működünk, aminek alapját a különböző oktatási intézmények képezik. Ez alapján beszélhetünk működési egységről többek között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, a Budapesti Műszaki Főiskolán, az Általános Vállalkozási Főiskolán, valamint a Heller Farkas Főiskolán, de ezek mellett gödöllői, szegedi, miskolci és nyíregyházi központtal tevékenykedő tagozatokkal is rendelkezünk. A tagozati rendszernek köszönhetően országszerte mintegy 535 logisztikus hallgatót tudhatunk a tagjaink között.