2020-ban 13. alkalommal hirdetjük meg a CSR Hungary Díjat, a Magyar Üzleti Felelősség Díját. A Díj célja a Magyarországon működő azon cégek, vállalkozások, szervezetek népszerűsítése, kommunikációja (ezáltal versenyképességük, piaci pozíciójának megerősítése-bizalom, hitelesség), akik már a XXI. Század felelős és fenntartható üzleti modell és gazdaság meghonosítására törekednek.

Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj programja hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanulásra. Ez a program évente lehetőséget kínál a szervezeteknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében. Felelős és fenntarthatósági irányításuk bemutatásával. Ebben nem kis szerepe van a 2006-tól komplex szakmai és kommunikációs háttérként szolgáló CSR Hungary márkánknak.

Ma már néhány éves előkészület után a megújult pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.

Önkéntes védjegyhasználati rendszer

A CSR Hungary önkéntes védjegyhasználati rendszerében résztvevők több szintes ellenőrzéssel (1. szint – formai, tartalmi követelmények ellenőrzése, 2. szint – szakmai ellenőrzés, 3 . szint – a Felügyelő Bizottság döntése a 2 éves védjegyhasználatról- független, hiteles értékelés), a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával pozicionálják magukat a piacon. Az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, és az egyre tudatosabb fogyasztók és más érintettek felé is. Mintaként szolgálva a felelős és fenntartható üzleti kultúra terjesztésében.

Ismerje meg a felügyelő bizottság tagjait!

A CSR Hungary Díj pályázat értékelési folyamatának utolsó, záró szintjén a Bizottság tagjai hagyják jóvá/ ill vétózzák meg/döntenek a pályázók anyagainak a sorsáról.  Azaz, hogy kik  nyerik el a következő 2 évre a CSR Hungary védjegy használatát. A tagok különböző üzleti és szakmai területek vezetői, akik együttes tapasztalatukkal segítenek minden évben a nyertes pályázatok értékelési folyamatában.Tudjon meg többet a Bizottság tagjairól itt!

Milyen kategóriákban lehet pályázni?

Idén ezen a nyilvános önkéntes pályázaton a következő 9 kategóriában várjuk a pályázatokat:

  • Legjobb felelős és fenntartható vállalatért
  • Legjobb CSR Programért- Közös ügyek-közös felelősség
  • Legjobb innováció a körkörös gazdaságért
  • Legjobb környezeti felelősségvállalásért
  • A „CSR lelke” – Legjobb belső CSR megoldásokért
  • Junior
  • Legjobb beszállítói kapcsolatért
  • Legjobb CSR/fenntarthatósági vezető 2020
  • Legjobb CSR kommunikációért

Regisztráció határideje: 2020. július 25! Pályázati anyagok leadási határideje: 2020. augusztus 20.

Olvassa el figyelmesen a pályázati feltételeket! Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő kategóriá(ka)t és töltse le most Nevezési csomagját! Kezdje a tájékozódását itt!