2020.04.20 Fleethero.net – Ingyenesen használható kezdeményezés fuvarozóknak és megbízóknak fuvarhoz és szabad kapacitáshoz jutni és kapcsolatrendszert építeni

Dobos Béla a soforallas.com alapítója március közepe óta egyre több megkeresést kap ügyfeleitől, akik fuvarhoz, vagy éppen extra kapacitáshoz szeretnének jutni ebben a nehéz időben. A járvány okozta helyzet olyannyira felborította a magyar közúti fuvarozók életét, hogy azok a vállalkozások melyek pár héttel korábban még flottabővítés miatt gépkocsivezetőket toboroztak, most a gépjárműveiket kénytelenek kivonni a forgalomból, miközben minden erővel új fuvarfeladatokat keresnek a piacon.

A soforallas.com csapata a hetekben manuálisan próbálta összekötni a “keresletet a kínálattal” emailen és telefonon, ami nem éppen hatékony és fenntartható megoldás.

„Ezért arra gondoltunk, hogy a cégek összekötését és a kapcsolatépítést “digitalizáljuk” egy kereshető és szűrhető online adatbázis formájában azért, hogy minél többen és minél gyorsabban hasznát tudják venni.” – mondta Dobos Béla.

A csapat az elmúlt 3 hétben azon dolgozott, hogy lefejlesszék a rendszer első verzióját, ami már teljes mértékben használható a fuvarozó és megbízók számára.

A Fleethero.net egy a Linkedin professzionális hálózatához hasonló elven működő platform, ahová fuvarozók, szállítmányozók és gyártó/kereskedelmi cégek tölthetik fel részletes cégprofiljukat, majd kereshetnek és szűrhetnek az igényeik szerint, valamint azonnal felvehetik a kapcsolatot egymással.

Tehát azok a vállalkozások akik szeretnének fuvarhoz jutni, vagy éppen szabad kapacitáshoz és bővítenék a kapcsolatrendszerüket, regisztráljanak INGYEN a fleethero.net oldalán. A platform zárt, azaz a kapcsolati és cégadatokat csak regisztrált tagok láthatják, így nem publikus a normál látogatók számára.Nagyon fontos, hogy minél több cég regisztrál az oldalra, annál több értéket tud nyújtani a nehéz helyzetbe került vállalkozásoknak! Szeretnénk ösztönözni a kereskedelmi és gyártó vállalatokat is, hogy regisztráljanak és építsenek kapcsolatot a fuvarozó vállalkozásokkal így támogatva a hazai szektort.