A MAGYAR LOGISZTIKAI EGYESÜLET az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ebben az évben is (immár 25. alkalommal) kiadja a hazai tudományos és gyakorlati eredményeket bemutató logisztikai évkönyvét.

A LOGISZTIKAI ÉVKÖNYV 2020 című kiadvány előkészítése megindult. Várjuk azoknak a gyakorló szakembereknek és tudományos kutatóknak a jelentkezését, akik a logisztika területén elért tudományos eredményeiket, gyakorlati megvalósításaikat kívánják bemutatni. A téma elfogadását és az elkészült anyagok bírálatát – független lektorok bevonásával – a szerkesztőbizottság koordinálja, melyet Dr. Duleba Szabolcs főszerkesztő vezet. A tanulmányoknak szigorú formai és tartalmi követelményeket kell teljesíteniük. A tanulmányok nyelve magyar vagy angol.

Jelentkezni e jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben való visszaküldésével lehet: https://drive.google.com/file/d/11Hpjkq00x0XuHsZxl7eLef9yNR9OD9UC/view?usp=sharing

2019. május 31-ig.

A szerkesztőbizottság június közepén küld értesítést a javasolt téma elfogadásáról és a formai követelményrendszerről. A tanulmányok leadásának végső határideje 2019. augusztus 30.

További információt ad Dr. Han-Nyakas Márta szerkesztő az alábbi elérhetőségen: m.nyakas@mle.hu.