fbpx

Logisztikai Évkönyv 2022 | Beszámoló az évkönyv ünnepélyes bemutatójáról 2021.12.15

A Magyar Logisztikai Egyesület kiadta a tudományos közéletben és a gyakorlati szakemberek körében egyaránt elismert, rangos és hagyományokkal rendelkező Logisztikai Évkönyvet. A sorozat 2022. évi száma minden eddiginél színesebb, változatosabb, és nagyobb terjedelmű. Ennek köszönhetően átfogó képet nyújt a logisztika jelenéről és jövőjéről a szakterület iránt érdeklődők számára.

A Logisztikai Évkönyv eddigi szakmai törekvését folytatva, aktuális helyzetképet kíván nyújtani napjaink hazai logisztikai kutatásairól, a szakma gyakorlati újdonságairól.

2021. december 15-én, az Orchidea Magyar-Angol Gimnázium konferencia termében ünnepélyes keretek között került bemutatásra a kiadvány, ahol a tanulmányok közül hármat előadás formájában is meghallgathatott az érdeklődő közönség.

Dr. Doór Zoltán elnöki köszöntőjével nyitotta meg a bemutatót, és röviden összefoglalta, értékelte az elmúlt évet.

Örömünkre szolgált, hogy az Évkönyvbemutató keretében szakértői oklevelek átadására is sor került.

A Magyar Logisztikai Egyesület szabályzatának értelmében az alábbi személyek részére került átadásra a „Tanúsított Kiemelt Logisztikai Szakértő” oklevél:

  1. Dr. Lakatos Péter
  2. Dr. Réger Béla

Ezt követően Dr. Kozma Tímea, a Logisztikai Évkönyv főszerkesztőjének megbízásából ismertette, milyen szempontok alapján választotta ki a szerkesztő bizottság a nagyszámú publikációból az évkönyvben megjelenőket.

Majd három kiváló tanulmány szerzője kapta meg a lehetőséget, hogy bemutassák munkájukat.

Elsőként Dr. Réger Béla ismertette a „Kisdarabárus kézi komissiózási kontrolling kihívásai napjainkban” című tanulmányát.

A következő előadásban Görbe Polina mutatta be az „Adaptív raktári termékelhelyezési logika módszertana és adatigénye” című tanulmányt.

Ezután Puskás Eszter és Dr. habil Bohács Gábor mutatták be tanulmányukat, a „Rögzített és virtuális π-központok a fizikai internet alapú logisztikai hálózatban” címmel.

Ezúton is köszönjük a szerzők, szerkesztőbizottsági tagok és lektorok szíves közreműködését, munkájukkal hozzájárultak a magyar logisztika szakma és tudomány fellendüléséhez. 

Reméljük, hogy a Logisztikai Évkönyv hasznos tudásanyaggal bővíti az olvasók ismereteit. Az ismeretek befogadásán túl a szerkesztőség továbbra is várja az olvasók észrevételeit és javaslatait az Évkönyv minőségének további javítása céljából.

0 0 votes
Bejegyzés értékelése
Feliratkozás
Értesítést kérek, ha
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kérjük ossza meg Ön is a véleményét!x