fbpx

Táborfalva belterületén két különálló többfunkciós gazdasági ingatlan

Eladó Táborfalva belterületén két különálló, aszfaltozott magán úttal összekötött, többfunkciós gazdasági ingatlan akár együttesmegvételre, akár külön-külön.

Terület:

Táborfalva, M5-ös autópálya 2 lehajtójától is néhány perc távolságra

Telek méret: 3600 nm, aszfaltos, ipari vágányhoz kapcsolódó, benzinkúttal szomszédos

Építmények: 300 nm iroda/lakóépület

szervizműhely, hídmérleggel mázsaház, tárolók, garázsok

Irányár: 165 000 000 Ft

Az ingatlan 2012-ben épült, újszerű, kiváló állapotban van. A telek 3600 m2-es, teljesen aszfaltozott. A 2 szintes ingatlan 300m2 alapterületű, ehhez tartozik még a 200m2-es fedett tároló, a 25m2-es kazánház, és a 25m2-es szerelő aknás szervizműhely. A tégla építésű főépület alsó szintjén 1 mázsaház, 2 különálló szoba van, amik jelenleg iroda és vendégszobaként funkcionálnak, a vendégszobához külön zuhanyzó + mosdó tartozik , az irodához pedig egy saját mosdó. Továbbá egy konyha és egy irattár található még a földszinten. Az emeleten 3 szoba található, jelenleg vezetői iroda, vendégszoba és konditerem funkciót tölti be. Ezen felül 2 mosdó, egy zuhanyzó, egy szauna és egy jakuzzi található még ezen a szinten. Három típusú fűtésrendszere van az ingatlannak: gáz, vegyes tüzelésű kazán és olajos kazán. Ipari árammal rendelkezik. Extraként említeném, hogy a telek kamerás térfigyelő rendszerrel is el van látva, illetve a főépületbe klíma is ki van építve.

A sok lehetőséget rejtő épület akármeglévő vállalkozás bővítésére, vagy egy teljesen új gazdasági tevékenységbeindítására is alkalmas. A kétszintes épület sajátosságai miatt egyarántalkalmas lakáscélú ingatlannak, irodának, de akár egyéb gazdasági tevékenységvégzésére is. Új vállalkozásként wellness, egészségközpont esetleg kisebbpanzió/motel-szolgáltatás is megvalósítható. Ugyanakkor lehetőség van bármilyenlogisztikai központnak kialakítására a 200m2-es tároló, a 40 tonnás digitálishídmérleg és az aknás szerviz egység végett. Az ingatlan legértékesebbinfrastrukturális tulajdonsága, hogy közvetlen ipari vágány kapcsolata van,ezáltal az azonnali vasúti szállítmányozás megoldható.

          Táborfalva, M5-ös autópálya 2 lehajtójától is néhány perc távolságra

Telek méret: 49000 nm, körbekerített,ipari vágányhoz közvetlenül kapcsolódó, aszfaltos magánút

Irányár: 205 000 000 Ft

A 49.000 m2-es terület beton alapú 2,5 méteres Lindab kerítéssel teljesen körbe van kerítve. Déli kapuja az 5-ös számú főútról közvetlen megközelíthető. Az ingatlan közvetlenszomszédos vállalkozása egy nehézfém feldolgozó üzem, és egy benzinkút éteremmel. ÉK-i kapujához egy saját tulajdonú magánút vezet, 100 méterre a község főútjától, amely kimondottan egy másik ipari egység megközelítésre szolgált, ez a terület szintén a tulajdonosok saját ingatlan egysége, és a 2 ipari terület összekapcsolására épült.

Agrár-mezőgazdasági szektor, fuvarozó szállítmányozó cégek figyelmébe ajánlható a másik telek. Előző tulajdonosai a mezőgazdasági és fuvarozási adottságokból kifolyólag gabonatároló építését tervezték, ennek szerkezete jelenleg is a telken van.

További információ:

Németh Dolli OTP Ingatlanpont

Irodavezető

06304995882

nemeth.dolli@otpip.hu