A Magyar LogisztikaiEgyesület 2018. 11. 28-án tisztújító közgyűlést tartott a FALK1 Edutus HázRendezvényközpontban.
A közgyűlés napirendi pontjai a következők:
1. Elnöki beszámoló (2016-2018)- Dr. Doór Zoltán
2. Felügyelőbizottság elnökének beszámolója (2016-2018)- Dr. Pál Ernő
3. Tisztújítás
3.1. Jelölő Bizottságjelentése, jelöltek bemutatása + új jelöltek listára vétele
3.2. Szavazatszámláló Bizottság megválasztása
3.3  Titkos szavazás (elnök, elnökségitagok közvetlenül a közgyűlés általi választása)
3.4. a szavazás eredményének kihirdetése
4. Az új Felügyelőbizottság tagjainakmegválasztása
4.1. titkos szavazás
4.2. a szavazás eredményének kihirdetése .

A közgyűlést Dr. Doór Zoltán Magyar Logisztikai Egyesület elnöke nyitotta. A napirend első pontjaként a 2016-2017-2018-as évek összefoglalójakéntelnöki beszámolót tartott, melyben megemlítette az eddigi együttműködéseket,rendezvényeket, klubnapokat, elért eredményeket és kitért arra is, milyenesemények és kihívások állnak még a jövőben az MLE előtt. Kiemelte, hogy a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzésen résztvevők száma jó ütemben növekszik, mely azegyesület elsődleges célját, a logisztika társadalmasítását támogatja.
A szót ezt követően Dr. Pál Ernő Felügyelőbizottság elnöke vette át, majdösszefoglaló jelentésében ismertette az előző három évben végzetttevékenységeket.
A felügyelőbizottság beszámolója után kezdetét vette a tisztújítás, mely soránbemutatásra kerültek a jelöltek. A szavazatok alapján Dr. Doór Zoltán ismétmegválasztásra került elnökként, Bohus Dávid, Bakay László, Dr. Doór Zoltán(elnök), Dr. Keszthelyi Gyula, Krázli Zoltán, Regensburger Tamás és Dr. VeresLajos (alelnök) elnökségi tagként lett megszavazva. Végezetül az újfelügyelőbizottság tagjainak megválasztása következett, amit Dr. Pál Ernő, Dr.Németh Ernő, Schiller László személyében tisztelhetünk. Elnök úrnak, azelnökség tagjainak és a felügyelőbizottságnak ezúton is gratulálunk.