fbpx

Beszámoló a tisztújító közgyűlésről | 2021.11.29

Beszámoló a Magyar Logisztikai Egyesületnek a 1066 Budapest, Teréz krt. 38. szám alatt 2021. november 29-én 14:00 órai kezdettel megtartott közgyűléséről

A Magyar Logisztikai Egyesület 2021. november 29-én tisztújító közgyűlést tartott az MLE székhelyén, a Tapolczai Kálmán teremben.

A közgyűlés az alábbi napirendi pontokat tárgyalta:
1. 2020. évi beszámolók, Független könyvvizsgálói jelentés, Felügyelő Bizottsági jelentés, elfogadásra előterjesztése, szavazás

  1. 2022. évi terv előterjesztés, elfogadásra javaslat, szavazás
  2. Szakértői oklevelek átadása
  3. Elismerések átadása
  4. Tisztújítás

                5.1. Jelölő Bizottság jelentése, jelöltek bemutatása + új jelöltek listára vétele

                5.2. Szavazatszámláló Bizottság megválasztása

                5.3 Titkos szavazás (elnök közvetlenül, elnökségi tagok közvetlenül a közgyűlés általi választása)

                 5.4. a szavazás eredményének kihirdetése

  1. Az új Felügyelőbizottság tagjainak megválasztása

                 6.1. Titkos szavazás (FB elnök, FB tagok közvetlenül a közgyűlés általi választása)

                 6.2. a szavazás eredményének kihirdetése

A közgyűlést Dr. Doór Zoltán a Magyar Logisztikai Egyesület elnöke nyitotta. A napirend első pontjaként a 2019-2021-es évek összefoglalójaként elnöki beszámolót tartott, melyben megemlítette az eddigi együttműködéseket, rendezvényeket, klubnapokat, elért eredményeket és kitért arra is, milyen események és kihívások állnak még a jövőben az MLE előtt. Kiemelte, hogy a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzésen résztvevők száma jó ütemben növekszik, mely az egyesület elsődleges célját, a logisztika társadalmasítását támogatja.

A szót ezt követően Dr. Pál Ernő Felügyelőbizottság elnöke vette át, majd összefoglaló jelentésében ismertette az előző három évben végzett tevékenységeket.

Örömünkre szolgált, hogy a közgyűlés keretében szakértői oklevelek és egy elismerés átadására is sor került.

A Magyar Logisztikai Egyesület szabályzatának értelmében az alábbi személyek részére került átadásra a „Tanúsított Kiemelt Logisztikai Szakértő” oklevél:

  1. Dr. Vasvári Tibor
  2. Dr. Németh Ernő

 

A Magyar Logisztikai Egyesület Dr. Németh Ernő nyá. ezredes úr részére emlékplakettet adományozott 75. születésnapja alkalmából, a Magyar Logisztikai Egyesületben és a logisztikai szakmai közéletben kifejtett több mint három évtizedes szakmai és vezetői munkája elismeréseképpen.

Ezt követően kezdetét vette a tisztújítás, mely során Schiller László a jelölő bizottság elnöke bemutatta a jelölteket. A szavazatok alapján Dr. Doór Zoltán ismét megválasztásra került elnökként, Bohus Dávid, Bakay László, Dr. Doór Zoltán (elnök), Krázli Zoltán, Regensburger Tamás, Schmidt Zoltán és Dr. Veres Lajos elnökségi tagként lett megszavazva. Végezetül az új felügyelőbizottság tagjainak megválasztása következett, amit Dr. Pál Ernő (elnök és tag), Dr. Németh Ernő és Paul József személyében tisztelhetünk.

Az újonnan megválasztott Elnökség félrevonult és nyílt szavazással egyhangúlag megválasztotta Dr. Veres Lajost a Magyar Logisztikai Egyesület alelnökévé.

Elnök úrnak, Alelnök úrnak, az elnökség tagjainak és a felügyelőbizottságnak ezúton is gratulálunk.

0 0 votes
Bejegyzés értékelése
Feliratkozás
Értesítést kérek, ha
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kérjük ossza meg Ön is a véleményét!x