fbpx

Diáksikerek az MLE-nél

Az idei év tavaszán rendezett harmadik MLE – MH ARB pályaorientációs és katonai logisztika bemutatónaphoz kapcsolódóan Egyesületünk ismét dolgozatpályázatot írt ki a diákok számára.

Az egyedi pályamunkák elkészítésében több mint hetven középiskolás tanuló látott fantáziát. Ezzel megkétszerezve az előző évben beküldött dolgozatok számát. A dolgozatok minőségét jelzi, hogy 30%-nál magasabb volt a legalább nagyon jó minősítést kapott munkák aránya.

Az előző tanév zárulta és a nyári oktatási szünet miatt a díjátadóra legkorábban most ősszel kerülhetett sor. A FALK1 Rendezvényközpontban megtartott díjátadóra minden dolgozatot beküldő diák és oktatási intézményének egy-egy képviselője meghívást kapott. A egyéni és intézményi részvételért járó okleveleket, valamint a külön díjazott tanulók díjait Barkó István alezredes az MH Anyagellátó Raktárbázis megbízott parancsnoka és Dr. Doór Zoltán az MLE elnöke adta át.

A jóhangulatú rendezvényen a két szervezeti vezető szakmai életútjának bemutatása mellett erősítette a diákok logisztika iránti érdeklődését, elköteleződését is. Záró felvonásként kötetlen beszélgetésre és a jeles napról maradt emlékek számát növelő közös fényképek elkészítésére is sor került.

0 0 votes
Bejegyzés értékelése
Feliratkozás
Értesítést kérek, ha
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kérjük ossza meg Ön is a véleményét!x