fbpx

Hamarosan Székesfehérváron is újraindulhat az MLE nagy múlttal rendelkező logisztikai képzése

Évente több száz Felsőfokú Logisztikai Menedzsert képez a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE). A több évtizedes hagyományokkal rendelkező képzés a nagy érdeklődésre való tekintettel ráadásul személyes oktatás formájában hamarosan Székesfehérváron újra indulhat.

Folyamatos az érdeklődés a logisztikai képzések iránt, már Fejér vármegyéből is

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) nem az általános féléves ütemben indítja el a képzéseit. Mivel folyamatos az érdeklődés, ezért az egyedi tematikának köszönhetően jellemzően akár már havonta is tudnak tanfolyamot indítani. Többek között online, Budapesten és már Nyíregyházán is indult képzés. Mindezek mellett a szakmai szervezet naprakész tudást kínáló logisztikai képzése hamarosan a királyok városában, azaz Székesfehérváron is újraindulhat.

„A Magyar Logisztikai Egyesület igyekszik a felgyorsult világ igényeihez maximálisan alkalmazkodni, ezért a legnépszerűbb képzésünket, a Felsőfokú Logisztikai Menedzser tanfolyamot sok esetben havonta elindítjuk” – mondta Dr. Doór Zoltán, a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) elnöke.

A képzés célja, hogy az azt elvégző, sikeres vizsga után a gazdasági élet különböző területein, az egyes gazdasági szervezetekben logisztikai tervezési, szervezési, irányítási, valamint ellenőrzési feladatokat tudjon ellátni. Aktív résztvevőként tudjon közreműködni a vállalaton belüli, valamint a vállalat és a beszerzési, értékesítési piacai közötti integrált anyag- (áru-) és információáramlás szervezésében, melyhez szorosan kapcsolódik a környezetünk védelme és a társadalmi felelősségvállalás is.  Továbbá képes legyen kapcsolatot tartani más vállalati területekkel-csoportokkal, és közreműködni a vállalati stratégia elkészítésében is, ezáltal információkat biztosítva például a vezetői döntésekhez. Erre pedig magyar Szilícium-völgyként is emlegetett településen, Székesfehérváron és környékén is a visszajelzések alapján folyamatos az igény. Ennek oka lehet, hogy a történelmi város vállalatai gyakran nemcsak országos, hanem de világszínvonalú márkák előállítói is Ezeknél pedig a modern logisztikai ismeretek megléte ma már nélkülözhetetlen és gyakran alapkövetelmény.

Évente többszáz hallgató szerez Tanúsítványt, melynek számottevő része nő

„Évente nagyjából többszáz hallgató szerez nálunk Tanúsítványt. Bár korábban főként férfiak érdeklődtek a logisztikai oktatások iránt, mára ez a tendencia megváltozott. A legnépszerűbb képzésünkre jelentkezők jelentős részét például már a nők adják” – tette hozzá a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) elnöke.

A tervezett székesfehérvári logisztikai képzésen való részvétel feltétele azonos a többivel. A jelentkezőnek rendelkeznie kell bármilyen felsőfokú, vagy logisztikai ügyintéző OKJ-s végzettséggel, azonban akkor is tud jelentkezni, ha a szakterületnek megfelelő felsőfokú oktatási intézményben hallgatói jogviszonnyal, vagy 3 éves logisztikában eltöltött szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Vizsgával zárul a közel egyéves képzés, mely munka mellett is elvégezhető

A közel egy év alatt összesen 14 szombati alkalommal kerül átadásra a sikeres vizsgához szükséges tananyag magyar nyelven, így akár meglévő munkahely mellett is teljesíthető. A sikeres vizsga letétele után a versenypiac által elismert szigorú sorszámú Tanúsítványt kapnak a hallgatók, melyben néhány személyes adaton túl, szerepel a vizsga végső érdemjegye, valamint a 3 tagú szakmai vizsgabizottság aláírása. A képzés során átadott tudásnak egyre nagyobb a nemzetközi elfogadottsága, jelenleg Online képzésünkön 8 országból vannak jelen. Így igény esetén angol és német nyelveken is kérhető róla igazolás.

További információ képzéseinkről:

https://mle.hu/oktatas/aktualis-kepzesek/

Logisztikai képzés Székesfehérvár:

Amennyiben Önt elsősorban a székesfehérvári képzésünk érdekelné, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken (+36 1 484 6414 / oktatas@mle.hu) még ma!

Képzés indulásával kapcsolatos információkért iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy az alábbi űrlap kitöltésével igényelhet egyéni értesítést.