fbpx

logszolg.hu – partnereket hozunk össze…

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) örömmel fogadta, hogy elindult a www.logisztikaiszolgaltatok.hu, rövidebb nevén a www.logszolg.hu, weboldal, aminek célja, hogy összetoborozza és megjelenítse a különböző magyarországi logisztikai szolgáltatókat annak érdekében, hogy a megbízók és/vagy potenciális megbízók könnyen rátalálhassanak a nekik legjobban megfelelő logisztikai szolgáltatóra.

Magyarországon eddig nem volt ilyen szakmai oldal, ezért az MLE az elsők között csatlakozott a logszolg.hu szakmai együttműködő partnereként a logszolg.hu-hoz.

Az együttműködés keretében a jövőben a logszolg.hu tájékoztatja látogatóit az MLE eseményeiről és más szakmai híreiről, de emellett a logszolg.hu kedvezményes regisztrációs lehetőséget is biztosít az MLE tagjainak.

Az MLE tagjai már a logszolg.hu indulásakor, az előregisztrációs időszakban regisztrálhatják vállalkozásukat és szolgáltatásaikat a logszolg.hu-n és ezt 2023. május 31-ig 15%-os kedvezménnyel tehetik meg a „LOGSZOLG_2023” kuponkód megadásával.

Az előregisztrációs időszakot követően több, mint 10.000 logisztikai szolgáltatóhoz jut majd el a logszolg.hu beharangozó hírlevele, ami várhatóan azt is jelenti, hogy rövid idő alatt több ezer szakmabeli látogat majd el a logszolg.hu-ra. Ennek következtében, ha vállalkozásuk felkerül az oldalra már az előregisztrációs időszakban, adataikat, szolgáltatásaikat is több ezren láthatják majd.

Amennyiben hirdetni, vagy PR cikket szeretnének megjelentetni a logszolg.hu-n ebben az évben és hirdetési szándékukat 2023. május 31-ig jelzik a logszolg.hu szerkesztőinek, az MLE tagok a hirdetések árából is 15% kedvezményre jogosultak.

Regisztrálja Ön is cégét és szolgáltatásait, véleményezze és népszerűsítse a logszolg.hu-t!

0 0 votes
Bejegyzés értékelése
Feliratkozás
Értesítést kérek, ha
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kérjük ossza meg Ön is a véleményét!x