fbpx

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Logisztikai Egyesület és a Békéscsabai Szakképzési Centrum

Az aláírást több, szakmai szempontból pozitív kicsengésű közös program előzte meg. A BSZC tagintézményeként működő Kemény Gábor Technikummal közel egy éve kezdődtek el a logisztikai technikus diákjaik és tanáraik számára, az MLE által szervezett programokon való aktív részvétellel járó találkozók.

Az utóbbi fél évben országszerte már öt olyan rendezvényt tartottunk, ahol a Kemény Gábor Technikum tanulói és oktatói is sok szakmai tapasztalatot szerezhettek. A szakmai programok hátterében megtörtént egyeztetések után a felek kijelölték azokat a stratégiai irányokat is, amik mentén hatékonyan tudnak hosszú távon is együttműködni.

A megállapodási dokumentumot Dr. Doór Zoltán, az MLE elnöke, Mucsi Balázs a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója és Malatyinszki Péter a Kemény Gábor Technikum igazgatója látták el kézjegyükkel. Az MLE és a békéscsabai szakmai oktatás még szélesebb körű együttműködésének lehetőségét Dr. Árpási Zoltán a Gál Ferenc Egyetem Közgazdasági Karának dékánja is megerősítette. Az ünnepségen hozzászólásában az egyetem logisztikai specializációjának hallgatói és az MLE szakmai együttműködésének lehetőségét is felvetette. A ceremóniát jelentős médiaérdeklődés melletti sajtótájékoztató és rövid szakmai egyeztetés követte.

0 0 votes
Bejegyzés értékelése
Feliratkozás
Értesítést kérek, ha
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kérjük ossza meg Ön is a véleményét!x