fbpx

Beszámoló az MLE | SSI SCHÄFER | BME Klubnapról

Intralogisztikával kapcsolatos fejlesztés zárult a BME-n

 

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) rendezvényén bemutatásra került Magyarország legújabb intralogisztikai laborja, amelyet az idén 85 éves SSI Schäfer támogatásával újított meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME). Az Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék közelmúltban korszerűsített, 5G képes oktatási helyszínén a jövő szakemberei, mérnökei, valamint logisztikusai tanulhatnak és vizsgálódhatnak.

A rendezvényen Dr. Bóna Krisztián, a BME Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszékvezetője, az SSI SCHÄFER Kft. képviseletében Kardos Péter ügyvezető igazgató és Palasik Márton az automatizációs üzletág vezetője tartottak az Intralogisztikai megoldásokról érdekes előadásokat.  A klubnap célja az volt, hogy rávilágítson milyen megoldásokkal vehetjük fel a versenyt az intralogisztika területén.

„Önhordó automata raktárak a logisztikában” és az „Intralogisztikai technológiai megoldások, kitekintéssel a jövő felé” címmel hallhattunk előadásokat a szakértőktől, az előadást követően az installációk bemutatása következett kötetlen beszélgetés keretében.

Köszönjük az előadóknak az érdekes előadásokat, a résztvevőknek a megtisztelő figyelmet. Mindenkit szeretettel várunk következő Klubnapi rendezvényükre. Kérjük kövesse a honlapunkon, illetve a közösségi médiában megjelent híreinket, hogy minél előbb informálódjon rendezvényeinkről.