fbpx

Újabb együttműködési megállapodást írtunk alá, ezúttal a BKK-val

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) szakmai tevékenységének köszönhetően újabb céggel bővíthette együttműködő partnereinek számát. Ezen a héten a Budapesti Közlekedési Központtal (BKK) írtunk alá együttműködési megállapodást. Úgy érezzük mindkét fél számára sikeresek voltak az idáig közösen szervezett programok és a jövőben is tudunk olyan rendezvényeket tartani, ahol a közlekedési logisztikai iránt érdeklődők közös platformra kerülhetnek.

„A partnerségnek nagyon örülünk, hiszen így a továbbiakban is a logisztikai tanulmányokat folytató hallgatók és iskolás csoportok közelebbről megismerhetik fővárosunk közlekedésének színfalak mögött zajló logisztikai világát”

– hangsúlyozta Dr. Doór Zoltán.

Az együttműködési megállapodás részeként, a jövőben többek között közös szakmai rendezvények is létrejöhetnek, illetve a BKK Forgalomirányító Központjába is rendszeresen betekintést nyerhetnek a logisztikai területen tanulmányokat folytatók.

„A BKK-nál fontosnak tartjuk, hogy a modern és fenntartható főváros formálásába bevonjuk az innovatív és tehetséges fiatalokat. Ezért is örültünk az MLE-vel kötött partnerségnek”

– nyilatkozta az együttműködésről Sághy Andrea, a Budapesti Közlekedési Központ HR-igazgatója.

 

0 0 votes
Bejegyzés értékelése
Feliratkozás
Értesítést kérek, ha
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kérjük ossza meg Ön is a véleményét!x