fbpx

Ünnepi hangulatban a logisztikai óriás: gyermekek rajzai díszítik a DSV raktárát

A DSV magyarországi raktárlogisztikai divíziója, a DSV Solutions Hungary Kft. egyedi kezdeményezéssel rukkolt elő, amely nemcsak a gyerekeket, hanem a dolgozókat is örömmel tölti el a karácsony közeledtével. A vállalat úgy döntött, hogy raktári állványsorainak végeit a munkavállalóik gyerekeinek rajzaival díszíti.

Az ötlet eredete nem újkeletű a vállalatnál, ugyanis Mikulás és gyereknap alkalmából már évek óta rajzversenyeket hirdetnek. Ezekre rendszerint a munkavállalóik, 3 és 14 év közötti gyermekeitől várják az alkotásokat. Azonban a raktári állványsorok végeinek ilyen jellegű kidekorálására korábban még nem volt példa. A nagy érdeklődés, az idén ötödik alkalommal, Mikulás alkalmából megszervezett rajzversenynél sem maradt el. Csak erre az alkalomra közel félszáz pályázat érkezett.

„A vezetőség azért hozta meg ezt az egyedi döntést, mert azt tapasztaltuk, hogy a dolgozók nagyra értékelik, amikor a gyermekeik alkotásait kint láthatják a raktár falain található faliújságokon és kicsit szomorúak, amikor a rajzok lekerülnek, mert helyet kell biztosítanunk más tájékoztatóknak”

– nyilatkozta Darvasi Árpád, a DSV Solutions Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Minden pályázó elismerésben részesült, a legjobb alkotások pedig sokak hangulatát bearanyozzák, ráadásul nem csak a karácsonyi logisztikai hajrában

„Az elkészült rajzok közül a legjobbak most a raktárban található állványsorok végeit díszítik, így dolgozóink minden nap láthatják a gyerekek alkotásait. Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre több alkotás érkezik be hozzánk, és természetesen minden fiatal művészt valamilyen ajándékkal honorálunk” – folytatta Darvasi Árpád.

A rajzok témája változatos, – legyen az DSV kabalafigura, fenntarthatóság vagy éppen a szülők munkahelyi élete – színes és érdekes látványt teremt a munkahelyi környezetben. A kezdeményezés fő célja idén is az volt, hogy aktivizálják a gyerekeket. Az alkotás öröme és a saját művek elhelyezése a munkahelyi térben egyedi, maradandó élményt nyújthat mind a gyerekeknek, mind pedig a dolgozóknak. A cég munkatársai nagy örömmel fogadták az idei újítást, amelynek részeként raktári állványsorok végeit díszíthetik ezúttal a rajzok. Az ünnepekre elkészülő dekoráció is hozzájárul a pozitív munkahelyi légkör kialakításához és szimbolizálja a vállalat kreatív és családbarát kultúráját.