fbpx
Benchmarking Klubnap 2020. január 15.
Human Resources HR management Recruitment Employment Headhunting Concept.

Benchmarking Klubnap 2020. január 15.

A Magyar Logisztikai Egyesület megrendezi Benchmarking Klubnapját, melynek témája Újgalléros munkavállalók. A rendezvény a Magyar Tudományos Akadémián (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.) kerül megrendezésre 2020. január 15–én, szerdán 15:00-kor.

Előadó: Rozman Richard, a Ontime Kft. tulajdonosa, aki korábban 8 évig a Philips majd 7 évig az AUDI HR igazgatójaként dolgozott.

A megfelelően képzett munkaerő felkutatása és megtartása ma nagyon nehéz feladat a HR szakemberek számára. A Z generáció munkavállalói hozzáállása más, mint korábban volt. Szükség van szemléletváltásra, vannak szakmák, amik eltűnőben vannak, illetve a mobilitás kérdése is igen lényeges, hogy az országon belül hol helyezkednek el nagy létszámot foglalkoztató munkáltatók.

A munkaerőpiac átalakulásáról szól az előadás, hogy mivel szembesülhetünk az elkövetkező 3-5-10 évben, a humán erőforrás tekintetében.

Hogy állnak ehhez a témához a cégvezetők? Mi legyen a bérrel, a jóléti juttatásokkal? Mi a teendő, hogy hosszútávon megtartsák a munkavállalóikat? Nehezen tudják a fókuszpontot megtalálni, az előadás ebben nyújt segítséget.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.