fbpx

Céglátogatás – 2023. március 22. ALZA.SK Logisztikai központ – Senec

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) az ALZA.hu és az ALZA.sk együttműködésével szakmai kirándulást szervez az ALZA.sk logisztikai központjának megtekintésére.

Az MLE úgy gondolta, hogy az utóbbi néhány év hatására fogyasztói oldalon rendkívüli módon népszerűvé vált, szakmai értelemben nagyon dinamikusan fejlődő, és gazdasági szempontok alapján is jelentős tényezővé váló csomaglogisztikai szolgáltatásokkal foglalkozni kell.

A programjaink tervezésekor keressük azokat a partnereket, akik a magyar piacon jelentős beruházással, meghatározó szakmai fejlesztéseken keresztül, figyelemre méltó eredményeket értek el. Ilyen partnerre találtunk az ALZA.hu vállalat tekintetében. A szervezőmunka során arra a megállapításra jutottunk, hogy a csomaglogisztikának a felfejlődésével, jelenével és a jövőbeni fejlődési lehetőségének elemzésével akkor tudunk leginkább érdemben foglalkozni, ha szoft és hard folyamatokat együttesen tekintjük át. Partnerünk javaslatára ezért a szakmai kirándulást teszünk az ALZA.sk seneci logisztikai központjába. Abba a központba, amely több tízezer négyzetméteres alapterületével a cégcsoport második legnagyobb központja. Jelenlegi feladata a szlovák mellett a teljes ausztriai és magyar piac kiszolgálása is.

Az ALZA.sk látogatás részletei:

A prezentációk és a raktári vezetés angol nyelven, szinkrontolmács nélkül kerülnek bemutatásra!

Időpont: 2023. március 22., 10:00 – 15:00

Beléptetés a helyszínen: 2023. március 22., 09:45

Helyszín: Logistické centrum Senec – LCS (Diaľničná cesta 6, 903 01 Senec, Szlovákia)

Utazás: Budapestről busszal indulás 07:00-kor, később pontosított helyszínről. Visszaindulás Senecről kb. 15:00-kor. Érkezés Budapestre a kora esti órákban.

A szakmai kiránduláson való részvétel online előzetes regisztrációhoz kötött és a beérkezett részvételi-díj befizetésével válik véglegessé. A befizetést a regisztrációt követő visszaigazoló e-mailben megtalálható utalási adatok alapján kérjük teljesíteni. A közlemény rovatban legyenek szívesek feltüntetni ALZA kirándulás megjegyzést.

A program részvételi díja bruttó 17.500 Ft.

dress code: zárt ruházat és a raktárlátogatásnak megfelel zárt utcai cipő

program
9:45 - 10:00 Regisztráció
10:00-10:10 Köszöntő:
● Levák Michal head of logistics – ALZA.sk
● Ottó Fodor showroom and warehouse manager - ALZA.hu
● Csaba Kunyik organizer associate – Hungarian Logistics Association
10:10-10:40 Levák Michal head of logistics – ALZA.sk
Prezentation of ALZA company history and LSC operation phylosofy
10:40-11:00 Csaba Kunyik organizer associate – Hungarian Logistics Association
Perzentation of HLA history and recently activities
11:00-11:15 Szünet
11:15-12:45 Warehouse tour
vendéglátónk kollégáinak vezetésével és bemutatójával a logisztikai centrum működésének megtekintése.
13:00-14:00 Közös ebéd a vendéglátókkal helyben a központban
14:00-15:00 A látogatók rövid bemutatkozása (3-5 perces prezentáció), networking lehetőség. Q&A a látottakkal kapcsolatban.

Figyelem!

Rendezvényünkre az összes hely betelt, de várólistára lehet regisztrálni! Amennyiben megüresedik egy férőhely, regisztrációs sorrend alapján értesítjük Önt a megadott telefonszámon/e-mail címen.