fbpx

ChinaCham Hungary Üzleti Klub Április 25-én!

Szüksége lenne tárgyalási tréningre sikeres kínai üzletek megkötéséhez?

A ChinaCham Hungary Üzleti Klub 2018. április 25-én 16.30 órakor interkulturális tréninget szervez annak érdekében, hogy az Önök sikeres üzletkötését támogassa.

Előadó Wolf Csaba a Deloitte Zrt. Üzletfejlesztési Igazgatója, aki egyben a Deloitte kínai projektjeinek koordinátora is. Felsőfokú tanulmányait Pekingben végezte kínai nyelven, és 4 évig volt Magyarország pekingi nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa. Előadásában rávilágít a leggyakoribb hibákra, amelyek megakadályozhatják a sikeres üzlet megkötését a kínai partnerrel, majd tárgyalási stratégiákkal látja el a Klub résztvevőit, melyekkel Ön is leküzdheti a két ország kulturális különbségeiből adódó kínai üzletkötési nehézségeket!

 

Az előadást követően pedig a teakészítés szertartására invitáljuk Önöket, kis pihenésre, kis szemlélődésre magunkról és a világról. A program moderátora: Kovácsics Éva.

 

A rendezvényt a Szentmihályi út 171. szám alatt rendezzük meg az Experience Center épületében az NVC Lighting második emeleti bemutató termében. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Részvétel a kamarai tagoknak ingyenes, a nem tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft, amelyről számlát állítunk ki. Az összeget a ChinaCham Hungary bankszámlájára legkésőbb 2018. április 25. 14.00 óráig átutalhatják.

Bankszámlaszámunk: ChinaCham Hungary, 12100011-17635611

Kérjük részvételi szándékát  ide kattintva az űrlapon történő regisztrációval jelezze.

Üdvözlettel,
Kovácsics Éva, az Üzleti Klub vezetője