fbpx

Expo 2020 Dubai felhívás

 

Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) felhívására, melynek célja a hazai vállalkozások Dubaji Világkiállításon való megjelenésének és az arab térségben való piacra jutásának előmozdítása. A Dubaji Világkiállítás 2021. október 1. és 2022. március 31. között kerül megrendezésre.

 

A Világkiállítás olyan egyedülálló lehetőséget kínál Magyarország számára, ahol országimázsunk építésén kívül lehetőségünk nyílik gazdasági együttműködések elősegítésére, kereskedelmi kapcsolatok fellendítésére, üzleti kapcsolatok fejlesztésére, valamint diplomáciai kapcsolatok ápolására és erősítésére is.

A felhívás azon hazai üzleti szereplőknek szól, akiknek tevékenysége és profilja illeszkedik:

  • az Expó fő tematikájához (innovatív termékek és szolgáltatások, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz – SDG);

    • valamint exportérettsége megfelelő, és export stratégiája, exportpiaci tervei az Öböl menti országok felé (is) irányulnak.

Az Expón való üzleti megjelenésre jelentkezni egy online regisztrációs kérdőív kitöltésével nyílik lehetőség (bemutatva a javasolt innovációt/terméket/szolgáltatást, a vállalkozás gazdasági tevékenységét, pénzügyi helyzetét, növekedési terveit, stratégiai céljait, jelenlegi export tevékenységét és exporttal kapcsolatos céljait), a tervezett kiutazás előtt min. 60 nappal, de legkésőbb 2022. január 31-ig.

A regisztrációs linket tartalmazó felhívást csatoltan küldjük, illetve elérhető a következő linken keresztül is: https://hepa.hu/dubaji-vilagkiallitas

Üdvözlettel:

Béres László I nemzetközi koordinátor

László Béres I area manager

+36 1 474 5177

mkik.hu I 1054 Budapest, Szabadság tér 7.  

beres.laszlo@mkik.hu