fbpx

Fenntartható megoldások az intralogisztikában

Fenntarthatóság és megtérülés – ez a két dolog együtt sokáig ellentmondásnak tűnt. A gazdasági fejlődés és az ökológia közötti feltételezett ellentmondás azonban már nem áll fenn. Sok vállalat számára a társadalmi felelősségvállalás már nem csupán jól csengő hívószó, hanem értékrendjük szerves része. A fenntarthatóság átfogó alkalmazása egyre inkább a jövőbeli növekedés előfeltételévé válik, a felelős vállalatok jó példát mutatnak.

A Jungheinrich 2019-ben és 2020-ban már megkapta az EcoVadis arany minősítését, és idén sikerült megszereznie a platina fokozatot. Ezzel a kitüntetéssel a vállalat bekerült a világ leginkább fenntartható vállalatainak „Top 1%”-ba.

A Jungheinrich a jövőben is következetesen folytatja a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét. Egy online eseménysorozat keretében szeretné megosztani megoldásait és terveit mindenkivel, akinek fontos a fenntartható üzemeltetés.

Hogyan kivitelezhető a fenntarthatóság a gyakorlatban, a raktárak és az üzemek mindennapjaiban?

Hogyan valósítható meg a fenntartható intralogisztika?

A lehetséges válaszokat mindenki meghallgathatja a négyrészes eseménysorozat keretében.

Az Okoslogisztika Szalon célja, hogy bemutassa, milyen gyakorlati megoldások érhetők el, hogyan tudja a Jungheinrich a vállalatokat támogatni a fenntartható működésben.

Az Okoslogisztika Szalon rendezvénysorozat 2022. április 6-án indul.

Az első online szalon az elektrifikáció, az energiahatékonyság és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének kérdéskörét járja körül.

A további események témái a raktári automatizálás, valamint a fenntartható körgazdálkodás lesznek.

Tudjon meg többet, első kézből az aktuális témákról!

Ismerje meg a Jungheinrich szakértőit, tegye fel nekik kérdéseit!

Várjuk az első Okoslogisztika Szalonunkon, április 6-án 10 órakor.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információ és jelentkezés IDE kattintva.