fbpx

Fényeslitkei East-West Gate Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt. Terminál látogatás 2023

Ezúton szeretettel meghívjuk Önöket, hogy tekintsük meg közösen a tavaly átadott fényeslitkei East-West Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt. terminálját működés közben.

Tervezett látogatásunk során bemutatásra kerülnek a logisztikai központ kiemelkedő újdonságai, többek között az 5G technológiával irányított daruk, valamint a terminál vasúti pályáinak szerepe a logisztika folyamataiban.

A terminálon összesen tíz kilométer hosszúságú normál és széles nyomtávú vasúti pálya, valamint 225 ezer négyzetméter betonburkolat épült. Egy 15 ezer négyzetméteres raktárt is használhatnak a partnerek, és további rakatárak, összeszerelő-üzemek létesítésére is lehetőség van a 140 hektáros fejlesztési területen. A terminál évente akár egymillió darab húszlábas konténert is tud kezelni, elméleti kapacitását és területét tekintve is a legnagyobb ilyen létesítmény a kontinensen. A terminálon a széles és a normál nyomtáv között, valamint vasúti szerelvények és kamionok között lehet átrakodni a konténereket.

Helyszín:East-West Gate Terminál, Fényeslitke (megközelítés egyénileg)
Időpont:2023. április 18., 10:00 óra
Program:

10:00 – 10:30 Érkezés, regisztráció
10:30 – 11:00 EWG prezentáció, „Honnan hova jutottunk” címmel
11:00 – 14:00 Terminál technikai eszközeinek bemutatása, rakodási bemutató

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.