fbpx

Giro d’Italia – A színfalak mögül

A Magyar Logisztikai Egyesület megrendezi a “Giro d’Italia – A színfalak mögül” című, interaktív rendezvényét, mely az Orchidea Általános Iskola és Gimnáziumban (1139 Budapest, Hajdú utca 18-24.) kerül megrendezésre 2020. február 19-én, szerdán 15 órától.

Előadók:

        Eisenkrammer Károly – GIRO start projektmanager

        Balázs Tibor – Tour de Hongrie szervező

2020. május 9-11. között Magyarországon kerül megrendezésre a 103. Giro d’Italia első három szakasza – mielőtt a mezőny Olaszországban folytatja útját. Az első etap egy 9,5 kilométeres budapesti időfutam lesz, majd a Budapest-Győr és a Székesfehérvár-Nagykanizsa szakaszokra kerül sor. Ez azért is nagyszerű, mivel korábban Magyarországot még egyik nagy háromhetes verseny sem érintette.

Az eseményen – ennek apropóján – a Tour de Hongrie versenyszervezésével kapcsolatban is tájékoztatást kapunk.

Fentiek kapcsán a Magyar Kerékpáros Szövetség óriási logisztikai kihívásokkal néz szembe, kivitelezése komoly feladat. Ennek kapcsán kerül megszervezésre a rendezvény, hogy minden érdeklődő bepillanthasson valamelyest a logisztikai színfalak mögé: a logisztikai szakemberek és a kerékpáros sportot kedvelők egyaránt.

Előzetes tervek szerint a résztvevők, a Magyar Logisztikai Egyesület szervezésében megrendezésre kerülő eseményen kipróbálhatják virtuálisan a verseny egy szakaszát VR szemüvegen keresztül, továbbá kiállításra kerülnek a Tour de Hongrie magyarországi versenyén használatos kerékpárok is, amellyel akár bringapárbajon is részt vehetnek – 2 vagy 4 kerékpáros verzióban.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!