fbpx
Három raktárcsarnok átadását is tervezi idén a HelloParks

Három raktárcsarnok átadását is tervezi idén a HelloParks

A logisztikai és ipari ingatlanfejlesztéssel foglalkozó HelloParks három raktárcsarnok átadását is tervezi idén, a fejlesztések értéke meghaladja a 130 millió eurót – közölte a HelloParks az MTI-vel.

A közlemény szerint a fóti telken egy 45 ezer és egy 26 ezer négyzetméteres raktárcsarnok épül, előbbit júniusban, utóbbit az év végén adják át. Maglódon szintén megkezdődtek az előkészületek a 45 000 négyzetméteres épülethez, amelynek átadását az év végére tűzte ki a beruházó.

A HelloParks rugalmas koncepcióval és fenntartható, ügyfélközpontú megoldásokkal próbál hozzájárulni ügyfelei versenyképességéhez. Lehetővé teszi például, hogy a bérlők gazdálkodhassanak az energiával: egy applikáción keresztül  folyamatosan felügyelhetik közüzemi fogyasztásukat, illetve bármikor módosíthatják fűtési, szellőztetési vagy világítási beállításaikat. A közös területeken okoslámpák világítanak, a tetőkre napelemparkot telepítenek. Ezek a lehetőségek hozzájárulnak a fenntarthatóbb üzemeltetéshez, a költségcsökkentéshez is – mutattak rá.

A HelloParks  újgenerációs, innovatív ipari ingatlanfejlesztő és befektető cég, amely teljes körű megoldásokat kínál a telekfejlesztéstől kezdve az épület kivitelezésen át egészen a létesítményfenntartásig.

Indulása óta a HelloParks már három helyszínen, Maglódon, Fóton és Pátyon van jelen, ahol összesen 222 hektáron több mint 900 ezer négyzetméter raktár- és ipari terület fejlesztésén dolgozik. A folyamatban lévő projektek teljes beruházási értéke meghaladja a 140 millió eurót.

A HelloParks a Futureal-csoport tagja, amely a kelet-közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon.

 

Forrás: profitline.hu

Borítókép csak illusztráció