fbpx
Három Tenger Kezdeményezés Üzleti Fórum és B2B

Három Tenger Kezdeményezés Üzleti Fórum és B2B

 

 

Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az idén Szófiában megrendezésre kerülő Három Tenger Kezdeményezés Üzleti Fórumon és B2B-n (Three Seas Summit and Business Forum) idén a cégek online részvételére is van lehetőség.

Időpont: 2021. július 8-9.

Helyszín: Szófia, Bulgária

Az eseményen a Három Tenger Kezdeményezés (HTK) által tömörített 12 közép- és kelet-európai ország (Magyarország, Ausztria, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Észtország, Lettország, Litvánia) valamint az idei évben Görögország politikai, gazdasági és üzleti döntéshozói, a tudományos élet képviselői vesznek részt. A tagországokból érkező cégeknek B2B tárgyalások folytatására is van lehetősége.

A fórumra a digitalizáció, közlekedés, energetika, innováció területéről várnak cégeket, amelyek a megfelelő tematikus panelen túl részt vehetnek a HTK befektetési alapjának paneljén és az államfők részvételével zajló elnöki panelen is. A szervezők az üzleti fórumon 300 fő részvételére számítanak.

A B2B találkozókat a cégek előzetes regisztrációt követően internetes platform segítségével szervezhetik.

A fórumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs link:

https://meeting15.com/en/join-event/the-ministry-of-economy-of-the-republic-of-bulgaria-bsmepa-bdb-amcham-bulgaria-three-seas-sofia-summit-and-business-forum/2510

Mellékelten küldjük az esemény előzetes programját.

Felmerülő kérdések esetén állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség