fbpx

Három Tenger Kezdeményezés Üzleti Fórum és B2B

 

 

Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az idén Szófiában megrendezésre kerülő Három Tenger Kezdeményezés Üzleti Fórumon és B2B-n (Three Seas Summit and Business Forum) idén a cégek online részvételére is van lehetőség.

Időpont: 2021. július 8-9.

Helyszín: Szófia, Bulgária

Az eseményen a Három Tenger Kezdeményezés (HTK) által tömörített 12 közép- és kelet-európai ország (Magyarország, Ausztria, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Észtország, Lettország, Litvánia) valamint az idei évben Görögország politikai, gazdasági és üzleti döntéshozói, a tudományos élet képviselői vesznek részt. A tagországokból érkező cégeknek B2B tárgyalások folytatására is van lehetősége.

A fórumra a digitalizáció, közlekedés, energetika, innováció területéről várnak cégeket, amelyek a megfelelő tematikus panelen túl részt vehetnek a HTK befektetési alapjának paneljén és az államfők részvételével zajló elnöki panelen is. A szervezők az üzleti fórumon 300 fő részvételére számítanak.

A B2B találkozókat a cégek előzetes regisztrációt követően internetes platform segítségével szervezhetik.

A fórumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs link:

https://meeting15.com/en/join-event/the-ministry-of-economy-of-the-republic-of-bulgaria-bsmepa-bdb-amcham-bulgaria-three-seas-sofia-summit-and-business-forum/2510

Mellékelten küldjük az esemény előzetes programját.

Felmerülő kérdések esetén állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség