fbpx

HEPA Exportakadémia

Exportakadémia Képzési Központ

A Nemzeti Exportstratégiában meghatározott célokkal összhangban a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség széleskörű szolgáltatásokkal segíti a magyar vállalkozások külpiacra lépését, melynek részeként partnereink számára célpiac specifikus információk átadása mellett 2012 óta a sikeres üzletkötéshez szükséges export fókuszú képzésekkel is biztosítjuk a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok kialakítását.

HEPA Exportakadémia Képzési Központunk által szervezett exportfejlesztési képzéseink felkészítik az exportáló vagy export iránt érdeklődő vállalkozások képviselőit a sikeres külpiacra lépésre, stratégiai szemlélet formálásával, külpiaci információk átadásával, valamint tárgyalási és menedzsment képességek fejlesztésével.

Célunk, hogy szakértő közreműködésünkkel partnereink alacsonyabb kockázattal valósítsák meg exportfejlesztési céljaikat.

Képzési portfóliónk jelenléti képzésként és az online térben egyaránt magas minőségben van jelen, időtálló valamint aktuális témákat is kínál, melyek a gyakorlatban is jól hasznosíthatók partnereink számára.

 

Kinek szól?

Exportáló kkv-k vezetői, szakértői
Értékesítésért, marketingért felelős szakemberek
HEPA célcsoportjába illeszkedő start-upok projekttulajdonosainak
Export tevékenység megkezdése előtt álló, külpiac képes termékkel vagy szolgáltatással rendelkező kkv-k vezetői, szakértői

Szolgáltatási Katalógus

Szolgáltatási katalógusunk 4 képzési kategóriában jelenleg közel 30 programot és 70 órányi e-learning tananyagot tartalmaz, amelyet folyamatosan bővítünk partnereink igényeinek, visszajelzéseinek megfelelően.
Megújult szolgáltatási katalógusunk a részletek gombra kattintva tölthető le.

 

Bővebb Információ: https://hepa.hu