fbpx

KTI által létesített új oktató laboratórium megtekintése és kipróbálása

A Magyar Logisztikai Egyesület szervezésében, jelentkező partnereink számára, lehetőség nyílik kipróbálni a Közlekedéstudományi Intézet által létesített új oktató laboratórium eszközeit. Az MLE számára tervezett bemutató nap 2022.07.19. (kedd) 13:00-kor kezdődik és várhatóan 16:00-ig tart. Helyszín a KTI központi telephelye, 1119 Budapest, Than Károly u. 3-5.

A laboratóriumot a KTI a GINOP-6.1.9.-18, „Közlekedési képzési- és vizsgacentrum kialakítása” című uniós projekt keretében alakította ki és a digitalizáció, valamint az informatika fejlődési kihívásaira reflektáló képzési eszközökkel szerelte fel. A virtuális tanteremben lehetőséget biztosítanak gyakorló szakemberek továbbképzésére, illetve diákcsoportok számára olyan különböző szimulációs eszközök kipróbálására, melyek szervesen illeszkednek a szakmai képzésükben lefektetett tananyagokhoz.

A részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A labor fogadóképessége miatt a napi létszám korlát 15 fő.

 

Amennyiben a jelentkezések száma meghaladja az előzetesen megadott létszámkorlátot, a szervezők új időpont megadását is fogják javasolni.