fbpx
Logisztikai biztonság és hatékonyságnövelés | MLE Klubnap meghívó

Logisztikai biztonság és hatékonyságnövelés | MLE Klubnap meghívó

Őszi Klubnap-sorozatunk első állomásaként a logisztikai szektort érintő legújabb informatikai fejlesztések gyakorlati alkalmazhatóságáról tartunk az érdeklődők számára előadásokat. A kibertérben egyre inkább jelen lévő logisztikai cégeket is jelentősen érinteni fogja az új NIS2 néven emlegetett EU-s direktíva. A cégekre gyakorolt hatásáról és a gyakorlati megfelelés kihívásairól Laczkó Gábor az ASPECTIS Kft. ügyvezetője fog részletekbe menő előadást tatani.

A gépi látásmód rendszer szintű használata egy logisztikai folyamatokat fő profilként magáénak tudó vállalkozás esetében egyre inkább elengedhetetlen tényező. Az automata jelzőrendszerek követése, viselkedéstípusok elemzése, új mérési lehetőségek kialakítása, OEM dashboard jobb alkalmazhatósága, illetéktelen fizikai behatolások vagy éppen telepített checkpoint területek mozgásának azonnali és értékelhető nyomon követese nagy kihívásokat jelent. Mindezekről Balogh Tibold CEO fog előadást tartani az Ultinous Zrt. képviseletében.

Két esettanulmány ismertetésével szeretnénk bemutatni a kibertér logisztikai cégek számára gyakorolt hatását is.  Molnár Tamás úr az Aspectis Kft. Hanwha üzletfejlesztési menedzsere a Nexen Tire csehországi gumiabroncs gyárában telepített Hanwa Vision rendszeren keresztül fogja bemutatni a termelési és logisztikai folyamatok fejlesztését segítő szoftver alkalmazást. Végig követhetjük hogyan válik egy gyártó egység a megfelelően kiválasztott informatikai támogatás segítségével logisztikai központtá. Varga Ákos a Presite kft. ügyvezető igazgatójának előadásában pedig a multimodalitás folyamatainak gyorsításában és biztonságosabbá tételében jelentős szerepet játszó informatikai megoldásokat fogja bemutatni. Az East-West Intermodális Logisztikai Központban telepített rendszerek tervezési kihívásaitól a működtetés megvalósításáig, fenntartásáig és a rendszer tanulásának lehetőségéig kaphatunk tájékoztatást. Az előadást néhány perces demo is kiegészíti majd.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Klubnap programja
14:30-15:00 Regisztráció
15:00-15:05 Dr. Doór Zoltán
MLE Elnök
Köszöntő
Levezető elnök
Dr. Doór Zoltán a Magyar Logisztikai Egyesület elnöke
15:05-15:10 Laczkó Gábor
Aspectis Kft.
Ügyvezető
az Aspectis KFT. bemutatása, a Klubnap programjának és előadóinak rövid bemutatása
15:10-15:25 Laczkó Gábor
Aspectis Kft.
Ügyvezető
Az új NIS2 szabvány hatása a megfigyelő rendszerek piacára
15:25-15:45 Molnár Tamás
Aspectis Kft.
Üzletfejlesztési menedzser
Hanwha Vision a Nexen gumiabroncs gyárban – Esettanulmány a csehországi gyár logisztikai központjának működéséről
15:45-16:15 Balogh Tibold
Ultinous Zrt.
CEO
Gépilátás megoldások a logisztikában – Technológiai megfelelés a munkavédelem, hatékonyságnövelés, fizikai biztonság területein
16:15-16:55 Varga Ákos
Presite Kft.
ügyvezető igazgató
Integrált biztonsági- és adatfeldolgozó rendszer az East-West Gate intermodális logisztikai központban – Esettanulmány a terminál informatikai rendszereinek élő demoval történő bemutatásával.
16:55-17:30 Kérdések - válaszok