fbpx
Recruit, recruiter, hire.

Logisztikai HR klub 2020. február 25.

A Magyar Logisztikai Egyesület megrendezi első Logisztikai HR klubját, melynek keretében Rozman Richard előadást tart „A bértárgyalások” címmel. A rendezvény a Magyar Tudományos Akadémia (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.) Tudós Kávézójában kerül megrendezésre 2020. február 25–én, kedden 15:00-kor.

A 2020 januárjában megrendezett HR előadás nagy sikerére való tekintettel, a Magyar Logisztikai Egyesület létrehozta a Logisztikai HR Klubot, ahol az előadó minden alkalommal interaktív módon körbejárja az éppen aktuálisan felmerülő témaköröket, problémákat, ezúttal a bértárgyalások kérdéskörét taglalja.

Eseményünkre szeretettel várjuk a munkaadókat, a cégvezetőket, a vállalati HR szakembereket, valamint a munkavállalói oldal képviselőit, a szakszervezeti küldötteket, szakújságírókat illetve minden kedves érdeklődőt, aki érintett vagy elkötelezett e téma iránt.

A megfelelően képzett munkaerő elérése és megtartása napjainkban komoly kihívás a HR szakemberek számára, mivel az Y és a Z generáció munkavállalói attitűdje merőben eltérő, mint elődjeiké. Zajlik a munkaerőpiac átalakulása, ami egyfajta paradigmaváltással jár. Így tehát szemléletváltásra van szükség a munkáltatók és a HR szakemberek részéről, az elvárások, a végzettségek, a munkahelyek földrajzi elhelyezkedésének tekintetében, és ezzel szorosan összefüggően a mobilitás kérdésében.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

(Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy amint a férőhelyek száma eléri a limitet, a regisztrációs felületet lezárásra kerül.)