fbpx
Meghívó – Emberi erőforrások fejlesztése az IPAR 4.0 bevezetése tükrében

Meghívó – Emberi erőforrások fejlesztése az IPAR 4.0 bevezetése tükrében

A TREBAG Szellemi tulajdon- és Projektmenedzser Kft. ezúton meghívja Önt a 2022. június 15-én szerdán a Közép-magyarországi Innovációs Központban (Budaörs, Gyár u. 2.) megrendezésre kerülő Emberi erőforrások fejlesztése az IPAR 4.0 bevezetése tükrében c. konferenciára.

A Konferencia a Work-based management training kit for the transition to industry 4.0- TransIT – (2019-HU01- KA202-061224) c. Erasmus + projekt keretében kerül megszervezésre.

Tervezett program

Az ebéddel egybekötött konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A  konferencia résztvevőknek rendelkezésére bocsátjuk a projekt keretében belül elkészült kézikönyvet is (Kézikönyv a kis- és középvállalkozások vezetőinek és döntéshozóinak az Ipar 4.0-ra való átállás segítségéhez). A kézikönyv korlátozott példányszámban áll a rendelkezésre.

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni a konferencián, küldje meg nevét és elérhetőségeit mielőbb, andrea.kovesd@trebag.hu email címre június 8-ig. A részvétel visszaigazolása a jelentkezések sorrendjében történik, maximum 45 fő.