fbpx
MI-LOG | Az MI és a Logisztika: Végtelen lehetőségek

MI-LOG | Az MI és a Logisztika: Végtelen lehetőségek

Készülj fel egy izgalmas online előadásra, amely a mesterséges intelligencia logisztikában betöltött szerepéről szól! Az elmúlt években a technológia robbanásszerű fejlődése megnyitotta az utat olyan új lehetőségek előtt, amelyekre korábban nem is gondoltunk volna. Az automatizáció, a gépi tanulás és a robotika olyan megoldásokat kínálnak, amelyek segítségével javíthatjuk a logisztikai folyamatok hatékonyságát és csökkenthetjük a költségeket.

Az előadáson szakértő előadóink bemutatják, hogyan lehet alkalmazni az mesterséges intelligencia megoldásokat a logisztikában, és milyen előnyöket hozhatnak a vállalkozásoknak. Fedezd fel, hogyan lehet a gépi tanulás segítségével optimalizálni a raktározást, vagy hogyan lehet a robotika segítségével csökkenteni a kiszállítási időket. A hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy megismerjék az iparág legújabb trendjeit és a legjobb gyakorlatokat a mesterséges intelligencia felhasználásában.

Ha te is szeretnél részt venni ezen a kihagyhatatlan előadáson, ne habozz! Iratkozz fel YouTube csatornánkra most, és légy részese azon vállalkozók közösségének, akik már felismerték a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségeket a logisztika területén.

Írta: Chat GPT

Szerző: Ugye milyen hihetetlen dolgokra képes egy mesterséges intelligencia? Egy bevezető megírását órákról percekre csökkentette az MI. Akkor mire lehet képes a logisztika területén?

Erről szól majd MI-LOG című műsorunk, melyet 2023. május 10-én, 15 órától élőben tartunk YouTube csatornánkon. 

Ne maradjon le műsorunkról, iratkozzon fel YouTube csatornánkra:

https://www.youtube.com/mlechannel

 

 

Moderátor:

Lovász Attila
Üzleti és Mesterséges Intelligencia üzletágigazgató
SolutionX Kft.

Előszó – majd zárszó:

Dr. Doór Zoltán
Elnök
Magyar Logisztikai Egyesület

Szakértőink a témában:

Bóna Krisztán
Tanszékvezető, Egyetemi docens
Budapesti Műszaki Egyetem
Ákos György
Co-founder, Alliance Head
TC2
Nagy Ferenc
Hungary Country Manager
AxxonSoft Magyarország Kft.
Soós Péter
Ügyvezető
Biende Kft.