fbpx

MM – III. GÉPÉSZETI SZAKMAKULTÚRA: „A gépészeti fejlesztés az ötlettől a hasznosulásig” konferencia

Az előző két Gépészeti Szakmakultúra konferencia sikerére alapozva a Gépipari Tudományos Egyesület megrendezi a III. Gépészeti Szakmakultúra Konferenciát.

Forrás: http://muszaki-magazin.hu/2018/01/21/iii-gepeszeti-szakmakultura-gepeszeti-fejlesztes-az-otlettol-hasznosulasig-konferencia/

Konferencia időpontja: 2018. február 1. (csütörtök).

Konferencia helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Budapest XI. Műegyetem rakpart.) R. épület I. em. 113

Konferencia szervezője: A Gépipari Tudományos egyesület Konstrukciós Szakosztálya.

Konferencia támogatói:

MTA Műszaki Tudományok Osztálya, Gépszerkezettani Tudományos Bizottság,

BME Gépészmérnöki Kar Gép- és Terméktervezés Tanszék.

A Konferencia a GTE és a Magyar Mérnöki Kamara GéT megállapodása alapján a GéT tagjainak 6 óra továbbképzésnek számít be.

Konferencia célja:

szakmakultúra, mint feladatkultúra legfőbb törekvése a munka elvégzése, az erőforrások e célhoz rendelése. Ezek az erőforrások a feladat elvégzéséhez szükséges személyek, eljárások, módszerek, technológiák. Ezekről az eljárásokról, módszerekről, technológiákról szóló előadásokkal kívánjuk a konferencia résztvevőit támogatni munkájukban, elsősorban az alábbi négy témakörben, néhány plenáris előadásban és utána két vagy három szekcióban.

Konferencia témakörei:

  • ötletipar a gépészet-gépipar szolgálatában (ötlettermelés, ötletgazdálkodás, értéktervezés)
  • gépészeti fejlesztés az ötlettől a hasznosulásig
  • méréstechnika és anyagvizsgálat a gépészeti szakmakultúrában
  • az Ipar 4.0 program, mint lehetőség és kihívás a gépészeti szakmakultúrában

A tervezett programot mellékeljük ITT töltheti le.

Jelentkezés:

A jelentkezés módja: on-line regisztráció a GTE honlapján http://www.gteportal.eu az események, rendezvények menüpont alatt érhető el, de regisztrálni lehet a mellékelt jelentkezési lap beküldésével is. a GTE postacímére, vagy mail@gteportal.eu címére. Kérjük másolat küldését a wista@freemail.hu címre is.

Konferencia részvételi díja:

Részvételi díj:

előzetes átutalással                                        20.000,- Ft + ÁFA

a helyszínen készpénzben befizetve               24.000,- Ft + ÁFA

Diákok, doktoranduszok részvételi díja:

előzetes átutalással                                        10.000,- Ft + ÁFA

a helyszínen készpénzben befizetve               12.000,- Ft + ÁFA

 

A GTE tagok és a Mérnöki Kamara GéT tagok 2000,- Ft kedvezményben részesülnek.

A részvételi díj magában foglalja a napközbeni kávé, büfé és a konferencia anyag (CD) árát. 

Lehetőséget kívánunk biztosítani elsősorban a konferencia témakörében érintett vállalatok, vállalkozások részére kiállítói részvételreKiállítók részvételi díja 40.000,- Ft + ÁFA, amely egy kiállítói asztal vagy egy poszter elhelyezését és egy személy részvételi díját foglalja magában.

Köszönettel fogadunk szponzori támogatást.

A jelentkezés beküldése után a GTE számlát küld ki, amelyet kérünk legkésőbb 2018. január 26.-ig a GTE számlájára (Kereskedelmi és Hitelbank Rt. 10200830-32310236-00000000) átutalással kiegyenlíteni, vagy készpénzben a rendezvény helyszínén befizetni. Átutalás esetén kérjük az átutalásban a konferencia megnevezésének feltüntetését. Amennyiben a számla kiegyenlítésének akadálya van, kérjük a számlát a kibocsátó GTE címére visszaküldeni. A számlát nem szabad megsemmisíteni! 

A konferencia lektorált előadásai ISBN számmal rendelkező CD-n jelennek meg, amelyet a résztvevők a helyszínen megkapnak.

Gyárlátogatás. A konferencia résztvevői számára kellő érdeklődés esetén a konferenciát követő napon, február 2.-án délután gyárlátogatást szervezünk a Varinex Zrt. 3D nyomtatási üzemébe. Kérjük, a jelentkezéssel egyidejűleg e-mailben jelezze, a gyárlátogatáson részt kíván-e venni. 

Kérjük Önt, hogy tájékoztatónkat terjessze munkatársai, beosztottai, szakmai ismeretsége körében. Minden érdeklődőt szívesen látunk. 

A Szervező Bizottság hivatalos címe a GTE címe.

postai cím: 1371 Budapest, Pf.: 433.

e-mail: mail@gteportal.eu