fbpx

MVSZ – “Háborús szankciók” online szakmai program 2022. december 01.

Már a 8. körhöz értek az orosz-ukrán háborúhoz kapcsolódó uniós szankciós csomagok, amelyek a nemzetközi kereskedelemhez kapcsolódva számos olyan tárgykört érintenek, amelyben a mi szakmai közösségünk számára fontos naprakésznek lenni. Az intézkedési csomagok szerkezetének és egymásra épülésének megértését segíti a tárgykörben már másodjára szervezett online szakmai programunk.

A gazdálkodók kérdéseit előzetesen koordináljuk, 2022. november 28-ig kérjük megküldeni ezeket az info@vamszovetseg.hu e-mail címre.

Az MVSZ Képzési Kft által szervezett online szakmai programon való részvételt mindazon tagjainknak ajánljuk, akiknek nemzetközi ellátási láncokhoz kapcsolódóan vámügyi közreműködést végeznek. Emellett ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akiknek logisztikai tevékenységét a háborús körülmények érintik és ebben naprakész információkat szeretnének tudni.

A rendezvény NEM kreditpontos. A kreditpontok gyűjtését az MVSZ 10 témakörre kiterjedő online és kontakt továbbképzési programja valósítja meg, amelyről részletesebb információkat ide kattintva olvashat.

A program időbeosztása:

Bejelentkezés lesz 8.30-9.00 között, az előadások 9.00 órától 14.30 óráig tartanak három nagyobb blokkban.

A program megvalósítása:

  • a TEAMS online platform alkalmazásával lehet csatlakozni, az előadásokat laptopon keresztül közvetítjük és megosztjuk.

A bejelentkezési linket a regisztrált résztvevők számára 2022. november 30-án küldjük meg.

A szemináriumra az MVSZ Képzési Kft. weboldalán (ezen a linken) elérhető elektronikus jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2022. november 29-ig.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére 7000, – Ft + ÁFA
  • Nem MVSZ tagok részére: 9 000,- Ft + ÁFA