fbpx

Összetett informatikai megoldások az Ekolnál

 
 

Kedves Ügyfelünk! 

Az Ekol számára már az induláskor egyértelművé vált, hogy a logisztikai folyamatokat nem elég pusztán fizikailag kiválóan elvégezni, hanem alapvetően fontos, hogy azokat digitális platformon is megfelelően kezelje. Emellett kiemelten lényeges, hogy a meglévő folyamatokat a fenntarthatóság és hatékonyság szempontjából folyamatosan felülvizsgálja és fejlessze. 

Ennek megfelelően a kezdetektől fogva saját alkalmazású informatikai szakemberek, mérnökök dolgoznak azon, hogy olyan rendszereket fejlesszenek és üzemeltessenek, melyek maximálisan igazodnak az ügyfelek és a cég dolgozóinak igényeihez. 

Az Ekolnál létrehozott és használt informatikai rendszerek összetett egységet alkotnak, magukban foglalják például az intralogisztikai, operatív feladatokat ellátó modulokat, de fontos szerepet töltenek be a cég belső működését folyamatosan monitorozó és fejlesztő részlegek is. 


Kollégáink a szintén saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben dolgoznak, ezen a felületen kezelik az Öntől beérkező igényeket, észrevételeket, ajánlatkéréseket. 

A teljes folyamatot a legelejétől a legvégéig egy rendszerben dolgozzák fel a különböző osztályon tevékenykedő kollégák. Ez a rendszer teszi lehetővé számunkra azt, hogy a folyamatokat a vállalat különböző részlegei könnyedén átlássák,  gyorsítva, megkönnyítve ezzel az Ön kiszolgálását. 

Nagyon büszkék vagyunk arra az applikációra, melyet a hazai kollégák fejlesztettek ki, és elérhető a Google Play áruház digitális polcán is. 

Az alkalmazás segítségével a gépkocsivezetők közvetlenül a telefonjukra kapják meg a fuvarfeladatot, azon is jelzik számunkra vagy akár az Ön számára is, hogy épp hol tart a fuvar, lerakodás után pedig az app segítségével fel tudják tölteni a CMR-t, amelyet a rendszer az adott fuvarhoz társít. 

Látható tehát, hogy az Ekol más logisztikai szolgáltatókhoz képest sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a saját fejlesztői munkára, amely megadja számára azt a szabadságot, hogy a gyorsan változó piaci igényekkel is képes lépést tartani úgy, hogy közben folyamatosan vizsgálja ügyfelei és dolgozói visszajelzéseit is. 

Bármilyen kérdés, kérés esetén keressen minket bizalommal! 

Az Ekol Logistics csapata

 
 
 
 

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal a sales.hungary@ekol.com címen!

 
 
 
 

EKOL Logistics Kft.
H-1211 Budapest, Szikratávíró utca
Telefon: +36 1 872 6100
E-mail: hungary@ekol.com
wwww.ekol.com

 Tovább a weboldalra ››
Tovább a Facebook oldalra ››