fbpx

Saloodo! digitális szállítmányozási platform.

Digitális szállítmányozási platformon köti össze a szállítmányozókat és a szállítmányozókat.

A logisztikai startup, a Saloodo! alig négy évvel a bemutatása óta világszintű alkalmazással rukkolt elő, az új platformjuk hatalmas mérföldkő a közúti áruszállítás digitalizációjában. A megoldás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és már nemcsak Európában, hanem a Közel-Keleten és Afrikában is használják. Az új digitális alkalmazás egy olyan platform, amelyet az egész világon lehet használni. A Saloodo! számtalan határokon átnyúló szállítás folyamatot tesz lehetővé, ezáltal még vonzóbbá válik a nagyobb és globálisan aktív vállalatok számára.

Digitális árufuvarozási platformja

Saloodo! egy online áruszállítási és digitális szállítmányozó, amely számos előnnyel jár a közlekedési igényekkel rendelkező vállalatok számára. Ön egyszerre élvezheti a semleges piactér szabadságát, valamint a digitális szállítmányozó biztonságát és kényelmét. A szállítási szolgáltatók megfelelő rakományt találnak a Saloodóban! hogy elkerülje az üres futásokat.

Digitális logisztikai szakértői

Kombináljuk a globális szereplő logisztikai know-how-ját és infrastruktúráját a kezdő vállalkozások rugalmasságával és digitális kompetenciájával. Tudjon meg többet a blogunkban,  a Logisztikai szótárban és az információs oldalakon.

Az új digitális alkalmazás egy olyan platform, amelyet az egész világon lehet használni. Az újdonság kiterjesztett funkciókkal rendelkezik, de természetesen továbbra is cégre szabható az egyes piacok igényeinek megfelelően. Többek között most már nemzetközi szállítás végezhető vele az Európai Unióból Törökországba vagy a Közel-Keletre, és fordítva. A Saloodo! számtalan határokon átnyúló szállítás folyamatot tesz lehetővé, ezáltal még vonzóbbá válik a nagyobb és globálisan aktív vállalatok számára.

Az alkalmazás olyan opciókat is kínál, mint a teherautóval történő szállítás megrendelése, akár konvojban is. Ezt az opciót korábban a közel-keleti és az afrikai piacokon is tesztelték, és a speditőrök nagyra értékelték, hogy a konvojban fuvarozott áruk jóval nagyobb biztonságban voltak, mintha külön-külön szállították volna őket.

A Saloodo! hamarosan olyan felhasználóbarát funkciókkal egészül ki az európai piacon, mint például a WhatsAppon keresztül közzétehető szállítási ajánlatok. Ennek köszönhetően a fuvarozók ezen a kommunikációs csatornán is tájékozódhatnak a legújabb szállítási keresletről, és akár ajánlatokat is tehetnek azokra. Ha a szállítmányozó elfogadja az ajánlatot, akkor a fuvarozó minden, a szállításhoz szükséges információt és dokumentumot megkaphat.

 

https://www.saloodo.com/

http://www.kozlekedesvilag.hu