fbpx

SupplyStack és az Atlantic Grupa nyerte el a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díjat

SupplyStack és az Atlantic Grupa nyerte el a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díjat

Újra CEE Logisztikai Kiválósági Díj, Újra Díjazottak

TRANSLOG Connect 2021 Kongresszus –

November második felében zárult Közép- és Kelet Európa logisztikai és ellátási lánc menedzsment szakembereinek nagyszabású kapcsolatépítő rendezvénye, a TRANSLOG Connect Kongresszus, mely a résztvevők örömére ismét élőben, fizikai valójában került megrendezésre.  

A 21 országból érkező több száz iparági vezető idén extra izgalommal vett részt a rendezvényen, hiszen a másfél éves kényszerszünetet követően a szakma prominensei újult erővel és lelkesedéssel készültek a megbeszélések, eszmecserék és nemzetközi üzleti kapcsolatok építésének személyes, hús-vér visszatérésére, csakúgy, mint arra, hogy ötleteket gyűjtsenek napjaink logisztikájának kihívásaira a rendezvényen elhangzott számos előadásnak és megbeszélésnek köszönhetően.  

A páneurópai üzleti kapcsolatok építését célzó éves fórumra idén nem meglepő módon, az elmúlt másfél év logisztikai ágazatot is nagyban befolyásoló fejleményeire fókuszált. Mivel napjainkra a logisztikában is kulcskérdéssé vált a rugalmasság, alkalmazkodóképesség, a „gyors reagálású” megoldások kifejlesztése, ezt a területet különös tüzetességgel vették górcső alá a konferenciaprogramban is, elismert nemzetközi szakértők tolmácsolásában. 

Az elhangzottak fényében több tucat hazai és nemzetközi vállalat vethette össze eredményeit és prognózisait, az előadott különféle megközelítések és vállalati esettanulmányokkal, melyeket olyan cégek szakértői prezentáltak, mint – a teljesség igénye nélkül – például:  

Mercedes-Benz, Atlantic Grupa, Beiersdorf, SupplyStack, project44, Agroveco, Jabil.

Nyolcadik alkalommal adták át a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díjat a TRANSLOG on, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a már működő és hatékonyságot nagyban előmozdító megoldásokra, illetve jó gyakorlatokra. A győzteseknek a szakmai elismerésen túl lehetőségük nyílt díjazott projektjüket prezentálni a kongresszuson résztvevő szakmai grémium felé. 

A szolgáltatói kategória győztese a belga SupplyStack lett, ügyfelével a Sony-val. „End to End supply chain átláthatóság, valós idejű TMS rendszer használatával” projektjük nyerte el legjobban a zsűri tetszését. A cégbe vetett bizalommal a zsűri nincs egyedül, hiszen a SupplyStack portfóliójában olyan vezető, globális ügyfelek is beletartoznak, mint például a Sony, DHL, Umicor, Atlas Copco, Duracell. Valós idejű szállítmányozási és nyomkövetési platformjuk azonnali, elemzéseket, frissítéseket nyújt, az automatizálást egy teljesen új, magasabb szintre emeli, így a logisztikai és szállítmányozási folyamatoknak eddig nem tapasztalt színvonalú valós idejű átláthatóságot, tervezhetőséget, gyors kezelhetőséget biztosít, egyszerű, felhasználóbarát módon.

A gyártó kategória díjazottja a horvát Atlantic Grupa lett, az „Út a 100% ig átlátható és flexibilis ellátási lánchoz, Digitális Tervezési Tanácsal” c. projekttel.

 

A győztes pályázó több mint 5200 munkavállalójával, 14 gyártó és 17 elosztó központjával, 700 Mill Eurot meghaladó éves bevételével, és piacokkal 40 országban világszerte, az „Adria” régió meghatározó FMCG cége, melynek papírjai a zágrábi tőzsdén forognak.  

Győztes pályázatuk – a teljesség igénye nélkül – olyan pontokon oldja meg az ellátási lánc digitalizációját kiválóan, mint pl : Hangvezérelt áruszedés, Ciklus számlálás, Digitális szállítás, Elrendezés optimalizálás, YARD management, Autonóm Mobil Robotok raktárak működtetésében, Robotikus Folyamat Optimalizálás

 Az FMCG piacon ahol az árrések kicsik, a fentiekhez hasonló hatékonyságnövelő újítások „aranyat” érhetnek, melyet a zsűri is megelőlegezett a maga aranyérmével. 

A visszajelzések alapján az évről évre megrendezett kapcsolatépítő és „thought leadership” szakmai fórum nagyban hozzájárul az innovatív logisztikai megoldások helyi szintű adaptálásához és a beszállítói – szolgáltatói kapcsolatok erősítéséhez. A TRANSLOG Connect Kongresszus 2022 ben is várja a szakma vezető döntéshozóit és jövőorientált megoldásait, hogy tovább bővítse szakmai közösségét. Kövesse a rendezvény LinkedIn oldalát a legfrissebb hírekért és legyen Ön is részese 2022-ben! 

www.translogconnect.eu