fbpx
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szállodahajók a Dunán és a Tiszán 2020. január 29.

A Magyar Logisztikai Egyesület szervezésében előadást tart Capt. Somlóvári László, Dunai szállodahajó kapitánya és Petényi Mirkó, Kommunikációs Igazgató, “Szállodahajók a Dunán és a Tiszán” címmel. A rendezvény a Magyar Logisztikai Egyesület székhelyén (1066 Budapest, Teréz körút 38, Tapolczai Kálmán terem) kerül megrendezésre 2020. január 29–én, szerdán 15:00-kor.

A turizmus fejlesztése kiemelten fontos feladat. A dunai és tiszai szállodahajók hozhatnak új színt az idelátogató külföldieknek és a hazai közönségnek egyaránt.

A Dunán közlekedő egyre több szállodahajóról ki is tarthatna érdekesebb előadást, mint a hajó kapitánya, aki beszámol az útjai során szerzett tapasztalatairól és a jövőre tervezett változásokról.

A Tiszán hamarosan új dimenzióval ismerkedhetnek meg: 4-10 személyes, felső kategóriás, zuhanyzóval, WC-vel, konyhával felszerelt lakóhajók fedélzetén szelheti a habokat a családjával vagy barátaival. Az apartmanokkal bárhol megállhat, hogy strandoljon, horgásszon vagy megnézze a környék látnivalóit – akár a magával hozott vagy a kikötőben bérelt biciklivel. A jármű kibérléséhez ráadásul érdemi előképzettség vagy speciális jogosítvány sem kell.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.