fbpx

Szupergyors, megbízható töltés egyszerre akár 36 autó számára.

A Hitachi Capital 10 millió fontos befektetést jelentett be a GRIDSERVE-be, azzal a céllal, hogy az elkövetkező öt évben több mint 100 elektromos előteret szállítson az Egyesült Királyságban. 

2020 decemberében a Hitachi segített a GRIDSERVE-nek a Britains első elektromos töltőpályájának finanszírozásában az essexi Braintree-ben.

Az előtér lehetővé teszi 36 elektromos jármű (EV) egyidejű feltöltését, a szuperhatalom használatával, hogy a járművezetők mindössze 20 perc alatt 200 mérföld távolságot tudjanak megadni.

Az elkövetkező 5 évben a GRIDSERVE több mint 100 elektromos előteret szállít az Egyesült Királyságban, gyors, rendkívül kényelmes és megbízható töltést biztosítva az elektromos járművek számára. 

Ennek a partnerségnek az a célja, hogy létrehozza az EV-k elfogadásának felgyorsításához és az Egyesült Királyság napenergia-megközelítéséhez szükséges infrastruktúra megteremtését.

A partnerség magában foglalja az Egyesült Királyság első nettó nulla elektromos lízing üzletágát is, amelynek célja, hogy az elektromos járművek vezetésének költségeit jóval a benzin- vagy dízelüzemű autók költsége alá vezesse.

Robert Gordon, a Hitachi Capital (UK) PLC vezérigazgatója elmondta: „A fenntartható energiaellátás érdekében a GRIDSERVE-vel való együttműködésünk áttörést jelent az Egyesült Királyság számára az elektromos mobilitás felgyorsítása érdekében szükséges világszínvonalú infrastruktúra biztosításában.

„Pénzügyi erőnk és gépjárműipari szakértelmünk ötvözése a GRIDSERVE vezető megújuló energiával kapcsolatos munkájával tökéletes partnerség az új forradalmi zöldenergia-jövő megteremtéséhez. Az a szándékunk, hogy piacvezetővé váljunk az EV bevezetése terén, és a mai bejelentés, valamint az az elkötelezettségünk, hogy eszközeink 20% -a fenntartható üzleti projekteket támogat az elkövetkező öt évben, azt mutatja, hogy elkötelezetten teljesítjük ezt az ígéretet.

Toddington Harper, a GRIDSERVE Sustainable Energy Ltd vezérigazgatója hozzátette: „A Hitachi Capital (UK) PLC részvényesként való részvétele a GRIDSERVE-ben jelentős mérföldkő és mérföldkőnek számít a GRIDSERVE fenntartható energiaellátása és a klímaváltozással kapcsolatos tű mozgatásának útjában.

„Az Egyesült Királyság első, a Clayhill Solar Farm által biztosított nettó nulla szén-dioxid-energiájú Electric Forecourt® szállítása, valamint az Egyesült Királyság első nettó nulla lízing üzletágának elindítása bizonyítja az eredményeket és előnyöket, amelyeket partnerkapcsolatunk révén el tudunk érni, és várjuk az elkövetkező hónapokban és években számos további Electric Forourour® és fenntartható energia projekt együttes megvalósítása. „

Gyors. Könnyű. Olcsó.

Szupergyors, megbízható töltés egyszerre akár 36 autó számára, 24p / kWh sebességgel . Olyan töltési infrastruktúrát építettünk ki, amely tiszta energiát tud juttatni az autóktól és a motorkerékpároktól az autóbuszokig és a nehéz tehergépjárművekig.

  • 12 DC töltő – akár 350 kW
  • 12 DC töltő – akár 90 kW
  • 6 váltóáramú töltő – akár 22 kW
  • 6 TESLA kompresszor

https://gridserve.com/