fbpx
TALÁLD KI, VALÓSÍTSD MEG, LÉGY SIKERES!

TALÁLD KI, VALÓSÍTSD MEG, LÉGY SIKERES!

Megjelent Somogyi Miklós az innovációmenedzsment ismeretekről és tapasztalatokról szóló

 

„TALÁLD KI, VALÓSÍTSD MEG, LÉGY SIKERES!”

 

című könyve.

Mellékletben a könyvbemutató szórólapja.

Bővebb információk a www.somogyim.hu weblapon találhatók, ahol meg is rendelhető a könyv. A könyv kapható a Libri, Líra, Anima bolthálózataiban, a Könyvtárellátónál, e-könyv formájában megrendelhető a felsorolt cégek honlapjain, illetve a www.ekönyv.hu és a www.dibook.hu oldalakon.

A szerző kétperces könyvbemutatója megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=ArF4BGBti9Y&t=42s

Facebook: https://www.facebook.com/groups/2790112424634017 

 

 

Kinek szól a könyv? Ebben a könyvben igyekeztem minden olyan tudást, ismeretet és tapasztalatot összegyűjteni, illetve rendszerezni, ami segítheti az új, innovatív ötletek és kutatási eredmények üzleti hasznosítását. Reményeim szerint jól használhatják az ötletgazdák, kutatók és fejlesztők, az innovációs projektek gazdái, az innováció menedzserek, a KKV-k vezetői, egyetemi oktatók és hallgatók, valamint az üzleti angyalok, befektetők és talán az innovációs intézményrendszer munkatársai is. 

 

Ez a könyv nem tankönyvnek készült, nem is tudományos eredményeket összefoglaló, értékelő és bemutató mű, hanem a több évtizedes innovációmenedzsment területén szerzett tapasztalataim összefoglalása. Ha a termék-, eljárás- és szolgáltatás innovációban találkoznak valamilyen problémával, megoldandó feladattal és fellapozzák, áttekintik a megfelelő fejezetet és kapnak egy új gondolatot vagy inspirációt a továbblépéshez, akkor a könyvem elérte a célját