fbpx
Tovább terjeszkedik a Waberer’s-Szemerey Kft.

Tovább terjeszkedik a Waberer’s-Szemerey Kft.

A WSZL tovább bővíti belföldi hűtős disztribúciós tevékenységét a Gyarmati Trans Árufuvarozási és Szállítmányozási Kft. áruszállítási és logisztikai tevékenységének, egyes tárgyi eszközeinek, valamint a tevékenységet végző munkavállalói körnek, mint üzletágnak a megvásárlásával.  

2022. április 27-ével került aláírásra a 85 darab hűtős gépjárművel rendelkező, belföldi és nemzetközi berkekben is elismert disztribúciós családi vállalkozás és a WSZL közötti megállapodás, mellyel a Waberer’s csoport kontrakt logisztikai üzletága tovább tudja növelni jelenleg is jelentős szerepét a hűtős fuvarozás terén.  

Barna Zsolt a Waberer’s International Nyrt. vezérigazgatója és egyben a WSZL ügyvezetője a következőt nyilatkozta az üzletág megszerzése kapcsán: „A Gyarmati Trans tevékenysége nagymértékben kiegészíti a WSZL-ét.  A közel 37 éves múltra visszatekintő vállalkozás – hozzánk hasonlóan – stabil megrendelői körrel, korszerű infrastruktúrával és kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a hűtött áru disztribúcióban. Kiváló növekedési lehetőség ez az akvizíció számunkra és úgy véljük, hogy a Gyarmati Trans Waberer’s csoportba történő beintegrálása tovább fogja erősíteni WSZL piaci pozícióját. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az átadás-átvétel az átmenet során a lehető leghatékonyabban menjen végbe, szem előtt tartva az ügyfelek folyamatos, magas színvonalú kiszolgálását. Gyarmati úrnak hálás vagyok, hogy szakértelmével és tapasztalataival az elkövetkezendő 3 évben továbbra is támogatja működésünket és aktívan hozzájárul az egyesítés sikeréhez.”  

Gyarmati Dezső a Gyarmati Trans Árufuvarozási és Szállítmányozási Kft. alapítója elmondta: „Közel 37 év munkatapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem, hogy ezen hosszú idő alatt kialakított vevőkör számára képesek voltunk tartós és stabil munkakapcsolatot, illetve magas szintű szolgáltatás minőséget nyújtani megbízóinknak. A WSZL-el kötött ügylet azt gondolom, hogy a jövőben is garantálni fogja ennek folyamatosságát, vagyis partnereink továbbra is a megszokott magas színvonalú szolgáltatás minőségre számíthatnak. A zökkenőmentes átadás érdekében a következő 3 évben személyesen is közreműködök az egyesítés folyamatában. Az akvizíció biztosítja, hogy az elismert munkavállalói és vezetői állományunk, illetve felhalmozódott szaktudásunk a Waberer’s csoport keretein belül a jövőben is kamatozik.”

 

Forrás: waberers.com